Editörün Seçtikleri L’Oreal ContentPro büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor

L’Oreal ContentPro büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor

19.01.2018 - 11:58 | Son Güncellenme:

L’Oreal Türkiye, yeni projesi “L’Oreal ContentPro” güzellik dünyasının yıldızlarını hazırlıyor. L’Oreal Türkiye ile güzellik dünyasının yıldızı olmaya hazır mısın?

L’Oreal ContentPro büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor

İçerik üretenler, trend takipçileri, güzellik meraklıları… Herkesin bir güzellik hikâyesi var. L’Oreal Türkiye, yeni dijital platformu ContentPro ile güzellik hikâyenizi birlikte yaratmayı teklif ediyor! L’Oreal Türkiye’nin güzellik tutkunlarıyla etkileşim kurma alanı olacak ContentPro, L’Oreal Türkiye Müdürü Claude Rumpler, L’Oreal Kurumsal Pazarlama Müdürü Beyza Kapu, Alp Kavasoğlu, Pelin Uluksar, Uğur Kıral, Cansu Akın, Koray Caner, Ezgi Kasapoğlu, gibi isimlerin katıldığı bir partiyle kapılarını açtı.

Haberin Devamı

Kendi içeriklerini üretirken profesyonel bir dokunuşa ihtiyaç duyanlar, güzellik dünyasından gelişmeleri ve son trendleri yakından takip edenler, en yeni güzellik sırlarını keşfetmek isteyenler, L’Oreal Türkiye ile baş döndürücü bir macera yaşıyor. Proje kapsamında L’Oreal ürünleriyle içerik oluşturan güzellik tutkunları ayrıcalıklı bir dünyaya adım atıyor. Puan kazandıkça seviyelerini yükselten katılımcılar, trendleri ilk olarak uygulama fırsatı yakalarken, cilt uzmanlığı dersleri, kamera önü eğitimleri, profesyoneller ile makyaj dersleri, yeni ürünleri ilk kez deneme şansı, saç artistleriyle çalışma fırsatı, markalar ile yurtdışı seyahati, özel etkinliklere katılma imkanı gibi pek çok ayrıcalık kazanıyor. ContentPro’ya kabul edilen isimler, alanında uzman fenomenler, makyaj ve saç artisleri ile bir araya gelerek onların deneyimlerinden yararlanma, en merak ettikleri soruları sorma ve onlarla çekim yapma imkanına sahip oluyor. İçerik üreticileri ContentPro’nun ayrıcalıklı dünyasında büyük markalar ile çalışma fırsatı yakalıyor.

Haberin Devamı

Açılış gecesinde yeni projeleri hakkında konuşan L'Oréal Kurumsal Pazarlama Müdürü Beyza Kapu, “Önceden sesimizi duyurmak, hikâyemizi anlatmak için metinlere veya televizyon reklamlarına ihtiyacımız vardı. ContentPro’nun hayata geçmesiyle L’Oreal artık sadece içeriği ortaya koyuyor, hikâyeyi ise kullanıcılar anlatıyor. İnsanların hayatına dokunacak hikâyeleri yaratacak bir aileyiz ve her ailenin bir eve ihtiyaç var. Bu yüzden böyle bir ev yaptık. Hayata geçmesi için çok büyük emek verdiğimiz ContentPro’nun kapıları, tüm L’Oreal kullanıcılarına açık. Güzellik tutkunları ContentPro’ya Lorealcontentpro.com’a tıklayarak burada yer alan L'Oréal projelerine katılım, makyaj workshopları, teknik gelişim dersleri gibi pek çok alanda kendilerini geliştirip kullanabilir. ContentPro’da kullanıcılara kendi üretimlerini yapmaları için alan veriyoruz. Tüm L’Oreal ürünleri stüdyoya güzellik tutkunlarını bekliyor. ContentPro, aynı zamanda bizim güzellik tutkunlarıyla etkileşim kurma alanımız olacak. İçerik dünyasını değiştirmek için ContentPro’dayız.” dedi.

Haberin Devamı

ContentPro tarafından proje detaylarının paylaşılmasıyla bu heyecan verici içerik yaratma serüveni başlıyor. Verilen ön bilgiler doğrultusunda yaratıcılığını göstermek isteyenler için tüm imkânlar sağlanıyor ve onaylanan içerikler izleyiciler ile buluşuyor. Güzellik ile ilgili ihtiyaçların sonsuzluğuna inanan L’Oreal Türkiye, ContentPro ile hayallerine kavuşmak isteyenlere ilham veriyor.

Yazarlar