Stil LAPPART POP UP STORE W HOTEL

LAPPART POP UP STORE W HOTEL

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

L’appart Pop-Up Store W Hotel İstanbul'da... Genç tasarımcıları çatısı altında toplayan L'appart PR W Hotel'de bir pop-up butik açarak, farklı bir organizasyona imza atıyor. İstanbul Shopping Festival kapsamında düzenlenen organizasyonda L'appart tasarımcılarının koleksiyonlarından parçaların satışları yapılacak.

LAPPART POP UP STORE W HOTEL

 L’appart Pop-Up Store W Hotel İstanbul'da...

Genç tasarımcıları çatısı altında toplayan L'appart PR W Hotel'de bir pop-up butik açarak, farklı bir organizasyona imza atıyor. İstanbul Shopping Festival kapsamında düzenlenen organizasyonda L'appart tasarımcılarının koleksiyonlarından parçaların satışları yapılacak.

Koleksiyonlar kapsamında Pop Up Store'da; sokak modasının trendsetterı Niyazi Erdoğan T-shirt’leri, uluslararası satış noktalarında rastladığımız Serra Türker tasarımı Misela çantaları, renkli detaylarıyla 2Wins elbiseleri, dünyaca ünlü yıldızların takipte olduğu Oye mayoları, tasarımlarında özgünlükten yana olan Aslı Filinta T-shirt ve şapkaları, Galata Serdar-ı Ekrem Sokak'taki butiğinden yeni koleksiyonu ile Tuba Benian takıları satışa sunuluyor.

6 Nisan Çarşamba günü saat 12.00'de açılışı yapılan pop up store, 9 Nisan Cumartesi akşamına kadar alışveriş yapmak isteyenler için açık olacak. W Lounge'da, L'appart Pop Up Store'a uğramanızı tavsiye ederiz çünkü, koleksiyon 4 gün sonra Paris'te açılacak olan W Hotel'e taşınacak.

Yazarlar