Stil Leighton Meester

Leighton Meester

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modazon'un stil ikonları dosyası, günümüzde tarzıyla takip edilen genç oyuncu Leighton Meester ile devam ediyor... Kısa zamanda üne kavuşan Meester, şimdilerde günlük stili ve kırmızı halıdaki tercihleriyle takip edilen bir stil ikonu.

Leighton Meester

Modazon'un stil ikonları dosyası, günümüzde tarzıyla takip edilen genç oyuncu Leighton Meester ile devam ediyor. 

Haberin Devamı

1986 yılında Florida'da dünyaya gelen genç oyuncu sorunlu çocukluk yıllarından sonra hayatını değiştirmek yolunda hızlı adımlar attı. 11 yaşında ailesi ile birlikte New York’a taşındıktan sonra Ralph Lauren kampanya çekiminde Bruce Weber ile ve o zamanlarda fotoğrafçı olan Sophia Coppola ile çalıştı. Modellik çalışmalarından sonra oyunculuk kariyerine NBC kanalında Surface dizisi ile başlayan Meester, 2006 yapımı Drive-Thru sinema filmindeki baş rolü ile dikkatleri üzerine çekti. Sinema filminin hemen ardından 2007 yılında ülkemizde de gösterilmeye başlanan Gossip Girl dizisinde canlandırdığı Blair Waldorf karakteri ile izleyen herkesin aklında iz bıraktı.

Kısa zamanda üne kavuşan Meester, şimdilerde günlük stili ve kırmızı halıdaki tercihleriyle takip edilen bir stil ikonu. Ünlü tasarımcıların cüretkar elbiselerini başarıyla taşıyabilen Leighton reklam kampanyalarında, magazin dergilerinin kapaklarında, editorial çekimlerinde aranılan bir yüz. Dünya çapında açılışlarda, moda haftalarında ve defilelerde kendi gibi ünlü kadınlarla birlikte ön sıralarda boy gösteriyor.

Leighton şimdilerde 2011 yılında gösterime girecek olan Monte Carlo filminin çekimlerine Budapeşte'de devam etmekte.

Yazarlar