Egzersizler Levi’s® 2011'de parkayla geliyor!

Levi’s® 2011'de parkayla geliyor!

09.03.2011 - 16:45 | Son Güncellenme:

Kadınlar ve erkekler için denim ceketler, deri ceketler, asker yeşili parkalar, lacivert ve antrasit renklerde montlar…

Levi’s® 2011de parkayla geliyor

Baharın gelmesine çok ama çok sevinmemizin nedenlerinden biri de, herkesi ‘cool’ bir görünüme kavuşturan Levi’s® mont ve parkalarla buluşmamız oluyor. Son derece rahat ve kullanışlı olan Levi’s® mont ve parkalar bizi baharın hafif serinliğine karşı koruma görevini başarıyla yerine getirirken aynı zamanda tarzımızı ifade edebilmemizi de sağlıyor. Yeni sezonda “California Dreaming”, yani “Kaliforniya Rüyası” temasını işleyen Levi’s® hem kadınlara hem de erkeklere heyecan verici ve capcanlı bir dünya sunuyor. Parka ve montlar ise tüy gibi hafif ve iyimser bu sezonu biraz daha cesur ve kentli bir dokunuşla dengeliyor!

Haberin Devamı

Levi’s® kadını sıradanlığa karşı!


Levi’s®’ın 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda kadınlar için sunulan parka ve ince montlar; jeanler, etekler ve şortların mükemmel tamamlayıcısı! Baskılı bir tişörtün üzerine asker yeşili kısa Levi’s® parkanızı geçirip altına jean etek, pantolon veya şortunuzu giydiğinizde son derece rahat, modern ve havalı görüneceğinizden emin olabilirsiniz! Levi’s® denim ceketleri ise gerçek jean sevenlerin favorisi olan ‘denim on denim’ modasına uygun olarak başka jean parçalarla kombinleyebilir ya da dilerseniz farklı kumaşlardan üretilmiş parçalarla birlikte giyerek tarzınıza bir tutam asilik ekleyebilirisiniz. Belin üzerine oturan kısa jean montların altından uzun tişört veya sweatshirtlerin sarkması ise Levi’s® kadınının umursamaz ve rahat duruşunu yansıtıyor.

Haberin Devamı

Tam Levi’s® erkeğine göre bir koleksiyon…


Güçlü, kişilikli ve kendinden son derece emin bir çizgiye sahip olan Levi’s® parka ve ince montları, tatlı bahar aylarında sert rüzgarlar estirecek. Koyu lacivertten buz mavisine uzanan zengin renk alternatifleriyle sunulan denim ceketler ‘denim on denim’ modasına uygun olarak aynı ve farklı renklerdeki jean pantolonlarla kombinleniyor. Deri mont ve yeşil parkaların yanı sıra antrasit ve lacivert tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı montlar bu sezon Levi’s® erkek koleksiyonunun en çok göze çarpan parçalarından oluyor.

Yazarlar