Editörün Seçtikleri Levi’s ayakkabılardan kış soğuğuna darbe

Levi’s ayakkabılardan kış soğuğuna darbe

25.01.2011 - 10:45 | Son Güncellenme:

En az göründükleri kadar güçlü ve dayanıklı olan Levis’ın ayakkabı, çizme ve botları aynı zamanda son derece asi ve stil sahibi bir duruş sergiliyor.

Levi’s ayakkabılardan kış soğuğuna darbe

Kışın sert soğuklarına karşı savaşınızda Levis yanınızda. En az göründükleri kadar güçlü ve dayanıklı olan Levis®’ın ayakkabı, çizme ve botları aynı zamanda son derece asi ve stil sahibi bir duruş sergiliyor. Üstelik bir Levi’s ayakkabı sahibi olmak için indirimli fiyatlardan yararlanmanın şimdi tam zamanı.

Haberin Devamı

Kışın sert yüzünü gösterdiği şu günlerde, yağmura, çamura, kara ve soğuğa karşı en güçlü yardımcınız bir çift Levi’s® ayakkabı olacak! Kendinden emin ve modern çizgiler taşıyan Levi’s® ayakkabı, çizme ve botları aynı zamanda son derece dayanıklı ve kullanışlı hem de tarz sahibi!

Bir Levi’s ayakkabı sahibi olmak için indirimli fiyatlardan yararlanmanın şimdi tam zamanı!

Çizmelerin mutlak hakimiyeti

Kış sezonunda Levi’s ayakkabı ve çizmeleri sert rüzgârlar estiriyor! Bu kış çizmelerin mutlak hakimiyeti kolayca hissediliyor.

Binici veya workwear tarzı, Western veya bağcıklı… En az göründükleri kadar güçlü ve dayanıklı olan sezonun botları, Levi’s®’ın klasik havalı Amerikan görünümünü mükemmel şekilde tamamlıyor. Koleksiyonda klasik çizgiler, siyah, bronz ve koyu kahverenginin sezona özgü tonlarıyla bir araya geliyor; kimi modeller güvercin grisi tonda renklendiriliyor veya dana yünü ile farklılaşıyor.

Haberin Devamı

1950’lerin asi rockçıları Levi’s için ilham perileri oldu

Kış 2011 sezonunda Levi’s, itaatsizlikleri, bencil tutumları ve kaçamak davranışlarıyla toplumu sarsan 1950’lerin asi rockçılarından esinlendi. Hiçbir kalıba uymayan bu genç erkek ve kadınlar, önüne geçilmez kayıtsızlıklarıyla kuralları yıkmış ve o dönemde kendi alt kültürlerini yaratmışlardı. Şimdi de onların tutkuları Levi’s’ın Kış 2011 koleksiyonuna yansıyor. Levi’s ayakkabı, çizme ve botları da bu asi havadan payını fazlasıyla alıyor.

Yazarlar