Yaşam Lise öğrencisi 30 metreden kayalıklara düştü

Lise öğrencisi 30 metreden kayalıklara düştü

04.07.2010 - 00:52 | Son Güncellenme:

Çorlu Anadolu Lisesi öğrencisi son sınıf öğrencisi Muhittin Tez (17), arkadaşlarının Silivri’deki bir otelde düzenlediği yıl sonu mezuniyet balosunda içki içtikten sonra sonra gittiği Aşıklar Tepesi’nde 30 metrelik uçurumdan kayalıklara düşerek öldü.

Lise öğrencisi  30 metreden kayalıklara düştü

Tez, önceki gece mezuniyet balosu için okul arkadaşları ile birlikte Silivri’ye eğlenmeye gitti. Tez, okul dışından arkadaşı Murat Yazgül’ü (19) arayarak yanına çağırdı. Yazgül de kız arkadaşı Gülden Küçükoğlu (17) ile birlikte baloya katıldı. Tez baloya gelen kız arkadaşlarından birini dansa davet etti.
Dans teklifinin kabul edilmemesine sinirlenen Tez, içki içmeye başladı. Tez, Yazgül ve Küçükoğlu ile balodan ayrılarak otomobille Marmara Ereğlisi’ndeki Aşıklar Tepesi’ne gitme kararı aldı. Tez, uçurumu kenarına oturarak içki içmeye başladı. Kısa süre sonra bir devriye ekibi tepede otomobil görünce Aşıklar Tepesi’ne geldi. Polisin Yazgül ve Küçükoğlu’nun kimlikleri istediği sırada uçurum kenarından ses geldi. Uçurum kenarına gelen polis Tez’in uçurumdan düştüğünü gördü. Tez hastaneye götürülürken yolda öldü.

Yazarlar