Yaşam ‘Loto çıkmadı’ diyor kimseyi inandıramıyor

‘Loto çıkmadı’ diyor kimseyi inandıramıyor

10.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sayısal Loto’nun 4 Aralık’ta yapılan çekilişinde 6 bilen 4 kişiden birinin kuponunu Rize’den yatırdığı açıklanınca, 822 bin lira kazanan talihlinin kim olduğu kentte merak konusu oldu.

‘Loto çıkmadı’ diyor kimseyi inandıramıyor

Çamlıhemşin ilçesine bağlı Dikkaya Köyü’nde oturan Fatma Cihangir’in çekilişin ertesi günü Ankara’ya giderek, bir gün sonra dönmesi ise “Büyük ikramiyeyi kazandı” söylentisinin yayılmasına neden oldu. Cihangir ikramiyenin kendisine çıkmadığını söyledi ancak kimseyi inandıramadı. Yakınlarının ve belediye başkanının bile gelerek tebrik etmek istediği Cihangir, “Bir önceki hafta oynadığım kupona, son hafta yapılan çekilişin rakamlarıyla bakmışım. İkramiyenin bize çıktığını zannederek, kimseye bir şey söylemeden Ankara’daki oğlum Mustafa Cihangir’in yanına gittim ama çıkmadığını öğrendim. Herkes paranın bana çıktığını zannediyor ama bana çıkmadığını ben biliyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Talih Kuşu’ gerçek oldu
Yaşananları, başrolünü Kemal Sunal’ın oynadığı “Talih Kuşu” filmine benzeten de var köyde. Filmde, Osman (Kemal Sunal) ikramiyenin kendi biletine çıktığını sanarak büyük bir sevince kapılır. Ama bileti bulamadığını kimseye anlatamaz. Çevredeki esnaf da eve erzak, para, yeni eşya göndermeye başlar. Hatta patronu bile Osman’ı ortak yapar. Sonunda Osman bileti bulur ve amorti bile çıkmadığını öğrenir. Osman’a para ve mal yağdıran herkes ondan şikâyetçi olur...

Yazarlar