Stil Louis Vuitton Lüks Yazı Seti 2012

Louis Vuitton Lüks Yazı Seti 2012

13.05.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Teknoloji, hızlı yaşam, anında paylaşım derken, harfleri, sözcükleri başka başka yerlere koyar olduk. Belki de mektup yazmanın ve almanın sabırsız heyecanını yaşamayı da unuttuk. Telefonda mesajlaşma, elektronik posta atımı ve alımı derken "eski usül" diye tanımlandırmaya başladığımız mektupları çoktan unuttuk. "Hayır, biz unutmadık ve hala büyük bir aşkla yazı yazıyoruz, mekteup alıp gönderiyoruz" diyenlerdenseniz sizi böyle alalım! Bu haber çok hoşunuza gidecek!

Louis Vuitton Lüks Yazı Seti 2012

Sizi belki de çok eski zamanlara götürecek, geçmişin zihninizde bıraktığı kokuları tekrar canlandırmaya yardımcı olacak bir koleksiyonla karşınızdayız. Louis Vuitton aksesuar alanında biraz daha aratıcı davranıp, kalem, mektup, kalem kutusu ve mürekkepliik gibi parçalarla koleksiyonunu daha da genişletmeyi başarıyor. Üstelik bu takım kötü hava koşullarından etkilenmiyor, yılan derisinden yapılan kalemlerle koleksiyon sahiplerinin eşsiz parçalar edinmesine yardımcı oluyor. Rengarenk mürekkeplerle dolduracağınız cam mürekkeplik ile beraber özel kağıtlardan ve işlemeli süslemelerden yapılmış mektup kağıtları da bulunuyor.

Haberin Devamı

Yapıldığı ilginç ve bir o kadar da pahalı malzemeler dolayısıyla 2.200 dolardan başlayan bu ufak ama bir o kadar değerli parçalar tam da yazmayı hobi edinmiş kişilere göre!


Yazarlar