Stil Louis Vuitton Objets Nomades

Louis Vuitton Objets Nomades

01.08.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fransa'nın önde gelen lüks markalarından biri olan Louis Vuitton farklı bir işe imza atıyor. Dünyaca ünlü bir moda / giyim markası olan Louis Vuitton, bu sefer bilinenin ve beklenenin aksine giyim ile değil dekorasyon ve mobilya tasarımlarıyla karşımıza çıkarak hem şaşırtıyor hem de sevindiriyor. 2012'de büyük ses getiren ve İngiltere'de düzenlenen Olimpiyat oyunlarında olimpiyat meşalesinin tasarımına imza atan tasarımcı Barbar Oserby ile kolları sıvayan Loui Vuitton farkını konuşturarak orjinal dekorasyon parçalarıyla meydana çıkıyor. Özellikle ahşap ve ağaç dokularla canlandırılmış bu mobilyalar ahşap ve eski görünümü sevenler için çok uygun görünüyor.

Louis Vuitton Objets Nomades

Objets Nomades adını alan koleksiyon İtalya'nın meşhur Murano camını bünyesinde bulunduran bir parçaya da imza atıyor. Bununşa birlikte Barbar Osgerb'nin yanı sıra Maarten Baas ve Patricia Urquiola gibi sanatçıların da parçalarına yer veriyor. Hamak, sandalye ve buna benzer dekorlar hazırlayan bu tasarımcıların da bu koleksiyonua olan katkısı büyük gözüküyor.
Hamak, kilit, lamba ve katlanabilir masadan ve daha bir çok kullanışlı parçadan oluşan koleksiyon, Louis Vuitton'un kaliteli ve lüks görünümüne ve işçiliğine uyum sağlayarak, bu koleksiyonun çok fazla hayranı olacağını işaret ediyor.
 


Yazarlar