Stil M.A.C & Disney- Venomous Villains koleksiyonu

M.A.C & Disney- Venomous Villains koleksiyonu

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Günlük hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelen makyaj ürünlerinin seçkin markaları koleksiyon hazırlıklarında cesur deneyimlerle karşımıza çıkıyor... Dünyada birçok kadının takipçisi olduğu M.A.C markası Disney ile işbirliği yaparak karanlık karakterlerini ürünlerinin ambalajlarına taşıyor.

M.A.C & Disney- Venomous Villains koleksiyonu

Günlük hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelen makyaj ürünlerinin seçkin markaları koleksiyon hazırlıklarında cesur deneyimlerle karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Dünyada birçok kadının takipçisi olduğu M.A.C markası Disney ile işbirliği yaparak karanlık karakterlerini ürünlerinin ambalajlarına taşıyor. Disney M.A.C markası için zengin bir arşiv ve matarial desteği sağlıyor ve Disney'in en özel 4 fettan kahramanı, şeytani güzellikleri ile Venomous Villains kampanyasının yeni yüzü oluyor.

Disney’in masallarında güzellik ikonları genelde nazik ve tatlı kızlardır, ama yaramazlık ve küçük kötülüklerde zaman zaman ilgimizi çeker. Her kadının içinde biraz yaramazlık yapmak isteği vardır, kadınlar cadıları sever ve yasak meyvanın tadına bakmak isterler. Zaman zaman hepimizin içindeki gel-gitler bu koleksiyonla birlikte canlanabilir ve kahramanların birine yakınlık duyabiliriz, eğer kahramanların renkliliği dikkatinizi çekmezse M.A.C ürünlerinin renkleri sizi cezbedebilir.

M.A.C Disney ile yaptığı bu projede öne çıkarılan tüm yönleri ile koleksiyonun ve kahramanların güncel olmasına ve modern kadına hitap etmesine dikkat etmiş. Venomous Villains koleksiyonu her yaştaki Disney ve M.A.C takipçilerinin ilgisini çekebileceği gibi farklı renkler ve makyaj malzemeleri arayan kadınlara da hitap edebilir gibi gözüküyor.

Venomous Villains koleksiyonu’nu görmek için en yakınınızdaki M.A.C mağazasına uğramanızı tavsiye ederiz.  

Yazarlar