Kültür Sanat Malt konserine davetiye kazananlar belli oldu!

Malt konserine davetiye kazananlar belli oldu!

01.12.2011 - 16:45 | Son Güncellenme:

Malt 3 Aralık'ta Bronx'ta... Bu muhteşem konsere bilet kazanan 2 çiftimiz açıklandı.

Malt konserine davetiye kazananlar belli oldu

Bu haberimize en çok yorum yapan 2 kişi çift kişilik Malt konseri davetiyesi kazandı:

Haberin Devamı

İşte o isimler:

Barış Öner

Pınar Uğur

Ağırlıklı olarak rock ve müzikal çeşitliliği bol olan şarkılarla keyifli bir cumartesi akşamı geçirmek isterseniz, 3 Aralık Cumartesi Bronx’ta gerçekleşecek olan MALT konserini tavsiye ederiz.

Radyo ve televizyoncu kimliğiyle tanıdığımız Cenk Durmazel, Barış Ertunç ve Cenk Turanlı’dan oluşan gruba davulda Mehmet Demirdelen eşlik ediyor. Sevilen şarkılarını seslendirecek olan grubun bu eğlenceli performansını kaçırmayın ! Malt konseri sonrası Bronx’un cumatesi klasiği JUKEBOX sahne alacak. Fiyatları tam 25 TL ve öğrenci 20 TL olan konserin biletleri Biletix’te, tüm KafePi’lerde ve etkinlik günü BronxPi’de !

Kısaca MALT

90'lı yıllarda "Badluck" grubunun solistliğini yapan, radyo ve televizyonların tanınan simalardan Cenk Durmazel; 2007'de Cenk Turanlı (Bas Gitar), Barış Ertunç (Gitar) ve Güray Gürsoy (Davul) ile birlikte MALT grubunu kurdu.

Haberin Devamı


MALT' ın ilk albümü "KENDİ ADINI TAŞIYAN İLK ALBÜM" Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı. "KENDİ ADINI TAŞIYAN İLK ALBÜM" den; "Aşkın Gözü", "Gol", "Deprem" ve "Gezegen" parçalarına klip çekildi.


Malt'ın 2 yılda tamamlanan "ARIZA" albümü, Pasaj Müzik etiketiyle rock müzik dinleyicilerine sunuluyor. İlk albümleriyle beraber 200'den fazla konser veren Cenk Durmazel (Vokal), Barış Ertunç (Gitar,Vokal) ve Cenk Turanlı'dan (Bas Gitar) oluşan MALT'a kayıt aşamaları ve sahnede davulda Mehmet Demirdelen eşlik ediyor.


Arıza albümü, ilk albüme göre geniş bir müzikal çeşitliliğe sahip Malt şarkılarında daha az ironi ve yoğun bir duygusallık hissediliyor. Tüm sözlerini Cenk Durmazel'in yazdığı, müziklerini ise Barış Ertunç ile beraber hazırladığı albümün prodüktörlüğünü Malt grubu yaptı. Grup, "ARIZA" albümünün ilk konserini 15 Mayıs akşamı Bronx Pi sahnesinde gerçekleştirdi.