Stil Marks&Spencer 2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Defilesi

Marks&Spencer 2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Defilesi

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Marks & Spencer, 2010 Sonbahar- Kış Koleksiyonu'nda, her yaş ve her tarza yönelik parçalar yakalamayı amaçlamış.

Marks&Spencer 2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Defilesi

Marks & Spencer, 2010 Sonbahar- Kış Koleksiyonu'nda, her yaş ve her tarza yönelik parçalar yakalamayı amaçlamış.

Haberin Devamı

'Her kadın ayrı bir stil' sloganıyla yola çıkan marka, reklam kampanyası için bu iddiasını destekleyici birbirinden farklı ama her biri ayrı güzel ve özel isimleri seçmiş. Bu kadınlar kim mi? Hemen sayalım: çok beğendimiz Brezilyalı model Ana Beatris Barros, 1960’lara damgasını vuran ve ilk süper model unvanını alan, hala çok güzel ve karizmatik Twiggy, müzisyen Vanessa Brown, TV sunucusu DJ ve model Lisa Snowdon.
Kampanya çekimlerini merak ediyorsanız:  
http://www.marksandspencer.com.tr/

Gelelim defileye... Koleksiyon “Per Una”, “Portfolio”, “Indigo” ve “Autograph” line'larından oluşuyor.
“Per Una”, fırfırlar ve volanlarla geleneksel İngiliz tarzını feminenleştiriyor. Kürk yelekler, trençkotlar, çiçekli elbiseler, İskoç tüvidi ve kaşmir karışımlı ütü gerektirmeyen özel kumaş seçenekler de burada.

Haberin Devamı


“Portfolio”da, mücevher renkleri ve siyah; şifon, saten ve desenli dokularla birleşiyor.
Markanın en güçlü olduğu rahat ve casual kıyafetlerin hakim olduğu line olan “Indigo”, kat kat spor bir görünüm için ideal. Farklı kesimlerdeki jean pantolonlar, jean’de her kadının özel bir kesim tercihi olduğunu varsayarsak, işe yarayan seçenekler sunmakta. Dar paça jean’ler, boyfriend hırkalar, şifon tunikler ve oduncu gömlekler ile kombinleniyor.


Daha sofistike parçalar sunan line “Autograph”da, özellikle iş yaşamında kullanılabilecek kıyafetlerden, gece kıyafetlerine kadar seçenekler var.
Günlük hayatta ve iş yaşamında aradığını kolayca bulmak isteyen Türk kadınları için oldukça pratik bir marka Marks & Spencer. Geniş seçenek sunuyor, fazla uçmadan ayakları basan tasarımlarla, her dönem kullanılabilecek klasikler üzerine yoğunlaşıyor. Yeni sezonda mağazaya uğramadan Modazon’un defile görüntülerine bir göz atın, gittiğiniz zaman fazla vakit kaybetmezsiniz böylece…

Yazarlar