Dekorasyon Marks & Spencer ile evinizde baharın renkleri gelsin

Marks & Spencer ile evinizde baharın renkleri gelsin

22.02.2011 - 16:15 | Son Güncellenme:

Marks & Spencer 2011 İlkbahar-Yaz Ev koleksiyonu her zevke hitap edecek cıvıl cıvıl renkleri ile her eve girmeye hazır. Bu sezon evlere canlı renkler getirecek olan ürünlerle neşeli bir yaz sizi bekliyor.

Marks & Spencer ile evinizde baharın renkleri gelsin

Marks & Spencer`ın yeni sezon İlkbahar-Yaz Ev Koleksiyonu`nunda doğa teması göze çarpıyor. Doğanın tüm yeşil ve toprak tonlarının, ayrıca kremlerin hakim olduğu minimal bir koleksiyon mevcut.

Haberin Devamı

Özellikle canlı renkler içeren, çiçekli ve kelebekli ürünler, son derece sade, zarif bir o kadar da çarpıcı. Yemek takımlarında sıkça kullanılan bu figürler ile sofralarınız renklenecek. Marks & Spencer’ın koleksiyonunda yer alan toprak tonlarında ve etnik öğeler içeren vazolar, çerçeveler ve dekoratif objeler, evlerde kır hayatının doğallığını yansıtacak.

Banyo, mutfak ve yatak odası aksesuarlarında göze çarpan doğanın tonları ile evinizi modaya uygun bir şekilde dekore edebilirsiniz. Çiçek ve kelebek desenlerinin kullanıldığı, neşeli, canlı, çarpıcı parlak baskılarla birbirinden şık minderler, yastıklar ve koltuk örtüleri ile oturma odalarına bu sezon apayrı bir hava katılabilirsiniz.

Her tarz ve kesime hitap eden Marks & Spencer`da 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda tüm bu eğlenceli, renkli ve şık ürünlerin yanısıra, zengin, birbirinden renkli ve kullanışlı bahçe süsleri ve piknik ürünleri ile de yaklaşan cıvıl cıvıl baharı karşılayabilir, bahçenizde vereceğiniz davetler ile aileniz ve dostlarınızla eve girmek istemeyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaklaşan sıcak günlerde evinize renk, neşe ve canlılık katmak için Marks & Spencer`ın yeni koleksiyonunu görmeniz yeterli.

Yazarlar