Dekorasyon Masaları Hareketlendiren Tasarımlar Nishmark’ta

Masaları Hareketlendiren Tasarımlar Nishmark’ta

23.12.2011 - 11:19 | Son Güncellenme:

Butik kırtasiye alanında akla ilk gelen marka olan Nishmark.com’da bulunan Sasanna tasarımları, iş hayatınızı renklendiriyor.

Masaları Hareketlendiren Tasarımlar Nishmark’ta

Sasanna’nın tamamı el yapımı olan kağıt ağırlıkları, kutuları ve kalemlikleriyle masanızda otantik bir hava estireceksiniz.


Birbirinden kullanışlı ürünleri kırtasiye meraklılarının beğenisine sunan Nishmark, iş dünyasına yönelik tasarımlarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Patronuna, iş arkadaşlarına ya da yeni işe başlayan sevdiklerine özel tasarım bir hediye vermek isteyenlerin ilk adresi olan Nishmark, bu defa butik kırtasiye severleri Sasanna tasarımlarıyla tanışmaya çağırıyor.

2004 yılından bu yana üretim yapan Sasanna ürünleri, ince bir zevki yansıtıyor. Nishmark’tan alınabilecek olan Sasanna ürünleri arasında Osmanlı esintileri taşıyan Enderun serisi kartlıklar ve kalemlikler koyu kahve, kırmızı ve koyu gri renklerinde bulunabiliyor. Hürrem serisi kutular ise pirinç akrilik ve gümüş akrilik olarak turkuaz, yeşil ve siyah renklerinde sunuluyor. İşyerinde değişik eşyalarınızı saklamanız için uygun olan kutularla misafirlerinize çikolata sunumu yapmanız da mümkün....

Yazarlar