Editörün Seçtikleri Masraflı Binoche

Masraflı Binoche

24.06.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Masraflı Binoche

Masraflı Binoche

Masraflı Binoche
       "Mum" adlı yeni filminde "İngiliz Hasta" filminin Oscar ödüllü yıldızı Juliette Binoche'u oynatmayı planlayan yönetmen İrfan Tözüm ünlü sanatçının astronomik talepleri sonucu başka arayışlara girdi. Binoche'un menajeriyle Eleni Charbol ile uzun süredir yazışan Tözüm'e geçtiğimiz günlerde bir liste geldi. Buna göre Binoche "Mum"da rol almak için kendisine 1,5 milyon dolar (yaklaşık 400 milyar) peşin para talep ediyordu.
       "Mum" adlı yeni filminin toplam bütçesinin 800 bin dolar olduğunu belirten İrfan Tözüm bu listeyi aldıktan sonra Juliette Binoche'dan vazgeçmek zorunda kaldı. Bunun üzerine yeni arayışa giren ünlü yönetmen adı açıklanmayan Yunanlı bir oyuncuda karar kıldı. Filmi Türk - Yunan ve Macar ortak yapımı olarak gerçekleştireceğini kaydeden Tözüm, Tarkan'a "kız gibi çocuk" denen Nico rolünü, Mustafa Sandal'a ise bıçkın, sert erkek olan Oğuz rolünü teklif edecek.

       1- Kuaförünü, terzisini, masözünü ve 3 kişilik asistan ekibini beraberinde getirecek. (Bunların maliyeti 500 doları buluyor.)
       2- Çekim süresince Hilton Oteli'nin kral dairesinde konaklama.
       3- Sete limuzin arabayla gidip, gelme.
       4- 4 kişilik yakın koruma ekibi.
       5- Özel diyet yemekler, Fransız şaraplar.
       6- İstendiği kadar uçak bileti.



Yazarlar