Editörün Seçtikleri Max Factor sizi Sevgililer Günü'ne hazırlıyor

Max Factor sizi Sevgililer Günü'ne hazırlıyor

04.02.2016 - 12:15 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm kadınların kendini en göz alıcı ve en güzel hissetmek istediği özel günler arasında yer alıyor. Sevgililer Günü’nde her kadın, hem kıyafeti hem de saçı ve makyajıyla bir bütün olarak etkileyici görünmek ve sevgilisini büyülemek ister.

Max Factor sizi Sevgililer Gününe hazırlıyor

Büyüleyici bir görüntü yaratmak için makyajın rolü büyük. MaxFactor Makyaj Artisti Rıfat Yüzüak’ın, Sevgililer Günü’ne özel makyaj önerileriyle siz de istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

“Makyaj yaparken en önemli ayrıntı kullandığım her ürünle doğal bir görüntü sağlamak” diyen MaxFactorMakyaj Artisti Rıfat Yüzüak; “Sevgililer Günü’nde sevgilinizi etkilemek ve gözlerini kamaştırmak istiyorsanız sade ve duru güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. MaxFactorMiracleMatch fondöten ile doğal ve kusursuz bir ten görünümü yaratabilirsiniz. MaxFactorExcessShimmer krem farlar ışığınızı artırmak için ideal bir tercih olacak. Sade bir ten makyajını ışıltılı bir allık ile kombinleyip bol bol maskara ile kirpiklerinizi güçlendirin ve göz içlerinize aydınlık bir kalem uygulayın.

Güçlü kirpikler için MaxFactor’ünVelvet Volume FalseLashEffect maskarası ideal bir tercih… Böyle bir makyajı dilerseniz nude bir ruj ile birleştirerek sadeliğinizin asaletini kanıtlayın;isterseniz de Marilyn Monroe ruj koleksiyonundaki kendinize en uygun kırmızı ile tüm dikkatleri üzerinize toplayın” diyor.

MaxFactorMiracleMatch fondötenin tavsiye edilen satış fiyatı 68,90 TL

MaxFactorCrèmePuffallığın tavsiye edilen satış fiyatı 46,90 TL

MaxFactorExcessShimmer farın tavsiye edilen satış fiyatı 39,90 TL

MaxFactorMasterpiece High Precision Likit Göz Kalemi’nin tavsiye edilen satış fiyatı 49,90 TL

MaxFactor Star WarsFalseLashEffectMaskara’nın tavsiye edilen satış fiyatı 50,90 TL

Max Factor Smokey Eye Drama Kit’intavsiyeedilensatışfiyatı 49,90 TL

MaxFactorMarilyn Monroe ColourElixir rujun tavsiye edilen satış fiyatı 39,90 TL

Haberin Devamı

Max Factor sizi Sevgililer Gününe hazırlıyor

Yazarlar