Kadın Sağlığı Menstrual kabı içinde unuttu!

Menstrual kabı içinde unuttu!

08.07.2015 - 16:11 | Son Güncellenme:

Menstrual kapı çıkarmayı unutan kadının anlattığı hikaye okuyanların tüylerini ürpertiyor.

Menstrual kabı içinde unuttu

Uterinestench isimli bir Reddit kullanıcısının anlattığı menstrual kap hikayesi gözünden lenslerini 6 ay çıkarmayan ve sonunda gözleri mikroskobik canlılar tarafından yenen kadının hikayesinden bile daha iç gıcıklayıcı olabilir.

Haberin Devamı

İşte Uterinestench takma isimli kadının korkunç hikayesi:

"Erkek arkadaşımla yıldızların altında uzanıyorduk ve çok uzaklara gitmeden önce geçirdiğimiz son geceydi. Birlikte olmak üzereyken bana "İçinde bir şey var" dedi. Ona hayır deyip devam etmesini söyledim. Ancak bana " Bir şey var, plastik bir şey hissediyorum" dedi.

Bir anda kan damarlarımdan çekildi. 2 hafta önce reglim bittiğinde menstrual kabı çıkarmayı unuttuğumu hatırladım. 12 saatten daha uzun süre vajinada kalmaması gereken menstrual kabım 14 gündür içimde duruyordu.

Erkek arkadaşıma çıkarmak için yardım etmesini söyledim. Ortaya yayılan koku çürük yumurta ve lağım kokusunun birleşiminden bile daha iğrençti. Sevgilim kusmamak için kendini zor tutuyordu.

Haberin Devamı

Temizlenmek için tuvalete gittiğimde sevgilim de yardım etmek için peşimden geldi. Temizlenmeye çalışırken içeride biriken tüm tortu bir anda erkek arkadaşımın bacağına düştü. Ve elbette bu olaydan sonra beklendiği gibi koşarak eve gitti."

Yazarlar