Stil Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 4. gün

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 4. gün

11.10.2013 - 10:59 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express'in dördüncü gününe de defile ve sunumlarla dolu bir program hakimdi.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 4. gün

Renkli görüntülere sahne olan gün boyunca Türk ve yabancı basın mensupları gün boyunca davetlilerin dikkat çekici stillerini fotoğraflamak için birbirleriyle yarıştılar.


Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'a lüksün penceresinden bakın

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express boyunca Kuruçeşme Arena'da sergilenen yeni Mercedes-Benz S-Serisi, lüksün ruhunu yansıtan şık iç tasarımıyla tüm davetlileri büyülüyor. Yeni S-Serisi'nin, markanın üst düzey tasarım anlayışını yansıtan şık iç paneli,cömertçe kullanılan ahşap süslemelerle farklılaşıyor.


Haftanın en çok konuşulan modelleri defile aralarında Mercedes-Benz Lounge'da dinlendi

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express boyunca defileden defileye koşan ünlü modellerin favori dinlenme mekanı Mercedes-Benz Lounge oldu. Hafta boyunca toplam 12 defile ve sunumda yer alacak olan ünlü manken Duygu Akdeniz de, Nej defilesinden önce Mercedes-Benz Lounge'da mola vermeyi seçen isimler arasındaydı. Yoğun temposunun arasında müzik dinleyerek bir sonraki defileyi bekleyen Duygu Akdeniz, Mercedes-Benz Lounge'un ayrıcalıklı ikramlarının keyfini çıkardı.



Özlem Kaya defilesi öncesinde kuliste son hazırlıklar

Haberin Devamı


Geçtiğimiz sezon Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında Mercedes-Benz'in desteğiyle "Mercedes-Benz presents Özlem Kaya" defilesini gerçekleştiren tasarımcı Özlem Kaya'nın İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonu defilesi öncesi, kulise hareketli görüntüler hakimdi. Modellerin saçlarında son rötuşlar tamamlanırken, askılarda Özlem Kaya'nın siyah, mercan rengi ve beyazın ağırlıkta olduğu İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonu dikkat çekiyordu. Feminen çizgilerin ön planda olduğu koleksiyonda korselerle bir arada kullanılan son teknoloji ürünü kumaşlar izleyicilerin beğenisini kazandı.



Niyazi Erdoğan defilesi, müzikleriyle büyük ses getirdi

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 4. gün


Her defilesiyle yankı uyandıran, Türkiye'nin en başarılı erkek giyim tasarımcılarından Niyazi Erdoğan'ın İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonu defilesine yine DJ Tolga Murat imzalı müzikler damgasını vurdu. Tasarımcının, seyahat etmeyi seven şehirli erkeklerden ilham alarak hazırladığı koleksiyonda, her sezon kullandığı piksel desenleri farklı bir biçimde yorumlandı. Gelecek yazın sırt çantası trendine göz kırpan çizgili çantalar ve çiçekli esparidller ise tüm izleyicilerin ilgi odağı oldu. Klasik çizgilerin, rahatlığı ön planda tutan kalıplarla bir arada kullanıldığı koleksiyon, Türk ve yabancı basın mensuplarından tam puan aldı.

Yazarlar