Editörün Seçtikleri MERYEM Cosmetics çok yakında Trendyol'da

MERYEM Cosmetics çok yakında Trendyol'da

25.12.2015 - 16:33 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli‘nin lansmanını yaptığı kozmetik markası"MERYEMCosmetics"çok yakında ilk kez ve sadece trendyol.com’da satışta olacak.

MERYEM Cosmetics çok yakında Trendyolda

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı yaparak yeni çıkardığı kozmetik markasını tanıtan Meryem Uzerli’nin seçimi Türkiye’nin en çok tercih edilen moda sitesi trendyol.com oldu. Bu işbirliği sayesinde ilk defa bir kozmetik markasıtüm Türkiye’de aynı anda kadınların beğenisine sunulmuş olacak. 2016’nın ilk günlerinde satışına başlanacak olan MERYEM Cosmetics trendyol.com’un güçlü altyapısı sayesinde 48 saatte üyelerin elinde olacak.

Haberin Devamı

Almanya ve İtalya’nın en seçkin üreticileriyle yapılan uzun çalışmalar sonucunda ortaya çıkan göz makyaj setinin içinde2 farklı maskara, 1 kajal, 1 eyeliner ve dörtlü 1 eyeshadow bulunuyor. Kaliteli ürünleri her zaman en uygun fiyata sunan trendyol.com’da satışa sunulacak olan setin fiyatı da 149 TL olarak belirlendi.

MERYEM Cosmetics satışa sunulduğunda haberdar olmak istiyorsanız,trendyol.com’a girerek şimdiden e-mail adresinizi bırakabilirsiniz.

Yazarlar