Kültür Sanat Midtown Fest’in avantajlı biletleri satışta!

Midtown Fest’in avantajlı biletleri satışta!

25.04.2014 - 11:56 | Son Güncellenme:

Funclub, CordisNetwork işbirliği ile gerçekleştirdiği portalde Türkiye'de ilk kez konser verecek olan Portishead konserine sınırlı sayıdaki avantajlı bileti satışa çıkardı.

Midtown Fest’in avantajlı biletleri satışta

Cardtek Group şirketlerinden CordisNetwork, GNL ve Focus işbirliğiyle, eğlence dünyasına yön verecek yeni portal ilk avantajlarını üyelerine sunmaya başladı. Türkiye'de ilk kez konser verecek olan ünlü İngiliz grup Portishead'in 20 Ağustos’ta sahne alacağı Midtown Fest için sınırlı sayıda bilet 27 Nisan tarihine kadar, müzik dünyasının ilk ve tek avantajlar kulübü Funclub’da satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Sadece üyelerin alabileceği biletlerden Funclub sitesinden yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek puanlar kazanılabiliyor. Portishead ile tanışma fırsatının da yer aldığı çeşitli avantajlarla Funclub ayrıcalığını yaşatacak olan portal, "Funclub Live" uygulaması ile İOS ve Android telefon sahiplerini de artık gişelerden bilet alma zahmetinden kurtarıyor.

Funclub üyeleri bir çok sanatçının özel ürünlerine de site üzerinden sahip olabiliyorlar. Sanatçıların seçtikleri ve sadece Funclub üyelerine özel olarak tasarlanan ürünler satışa sunuluyor.

Hayranları Efsanevi İngiliz Grup Portishead'in Her Adımında Yanında…

CordisNetwork, Funclub sitesinin tüm sistem altyapısını hazırlayarak yönetimini gerçekleştiriyor. Kayıt sonrası üye kartının hazırlanması ve kişisel bilgilerin saklanması aşamasında sistem güvenliğini sağlayan CordisNetwork aynı zamanda 7/24 müşteri hizmetlerini de veriyor.

Haberin Devamı

KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek Midtown Fest’de yerini almaya hazırlanan Portishead, İngiltere’den Savages ve Thought Forms, Türkiye’den The Ringo Jets, The Away Days ve Telepotik ile aynı sahneyi paylaşacak.