Stil Mini Anden

Mini Anden

04.01.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyası hızlı değişimleri ve her geçen gün yeni keşfedilen isimleriyle büyümeye devam ediyor. Tasarımcılar, markalar, modeller etrafında hızlıca dönen dünya eski yüzler kadar yeni yüzleri de kabul etmeye devam ediyor. Elbette eskilerin hatırı sayılır başarıları, yenilerin zamanla kazanacakları oluyor ancak, modeller dünyasındaki çeşitlilik bazılarının “en” başarılı olmalarını ve öne çıkmalarını sağlıyor.

Mini Anden

 
Modeller arasında markaja aldığımız isimler arasında bu defa dikkatimizi en ünlü modaevlerinin podyumlarında ve sayısız kampanya çekiminin yüzü olarak tanıdığımız Mini Anden çekiyor!. “Moda Sanattır” mottosuyla 18 yıl önce modelliğe bailayan ve halen birçok moda evinin, tasarımcının, markanın isim listelerinde en başlarda yer alan Anden, podyumlara 10 yaşında merhaba diyen nadir isimlerden biri. Okul sıralarında bir öğretmeninin kendisini yönlendirmesi sayesinde “çocuk” defilelerinde yürümeye başlamasıyla kariyerine başlayan Anden, okulu ve modellik serüvenini heyecanla yaşayanlar arasında yer alıyor. “Okula giderken modellik yaptığımı öğrenen arkadaşlarım beni kıskanırlardı ancak, ben hiçbir zaman onların kıskanmasını gerektirecek davranışlarda bulunmadım, eğitimim ayrı, yaptığım iş ayrı oldu, üniversiteye giderken de her daim eğitimim ön planda oldu. Başarılı ve göz önünde işler yapıyorsanız, insanların sizi kıskanması gayet normal, sizin kendinizi ispat etme cabanız bazılarına göre sadece, renkli bir dünyanın getirdiği şöhret olarak değerlendiriliyor, bunu kendiniz aşabildiğinizde çevrenizin düşünceleriyle pek ilgilenmiyorsunuz. Geçtiğimiz yıllarda yabancı bir dergide verdiği röportajında Anden, bu cümlelerle modelliği nasıl başladığını ve bu sektörde başarılarıyla geliştiğini özetliyor.

Haberin Devamı

Mini Anden

İsveç asıllı Anden, moda dünyasının en keskin hatlı ve donuk bakışlı modelleri arasında yer alıyor. Fotoğraflarına baktığımızda bakışlarının etkisi anlaşılıyor ancak, bu durumu olumsuz olarak değerlendirmek ne kadar doğru olur bilemiyoruz. Yapımcı, oyuncu ve model olarak ışıltılı bir camianın içinde çetin şartlarda başarılı çalışmalara imza atan Anden, kariyerine adını altın harflerle yazdıran işleriyle herkesi kendine hayran bırakıyor. GQ, Elle, Harper’s Bazaar, Glamour ve daha bir çok derginin farklı edisyonlarında kapak oluyor, birçok ünlü markanın reklam kampanyalarında yer alarak, modacıların podyumlarında yürüyen isimler arasında yerini alıyor. Victoria Secret modelleri arasında yer aldığını ve yıllarca ünlü markanın podyumunda yürüdüğünü de eklemeden geçmeyelim. Lakin, moda dünyasında hatırı sayılır başarılarıyla adından söz ettiren Anden, sinema dünyasında Ocean’s Twelve, Ugly Betty, Entourage, Nip/Tuck, Miami ve Chuck gibi film ve dizilerde yer alarak farklı sektörlerde de ne kadar başarılı olabileceğini kanıtlıyor. Güzelliği ve karakteristik yüz hatlarıyla her daim dikkat çeken isimler arasında yer alan Anden, sadece moda çekimlerinde değil, beyaz perdede de güzel vücudunu sergiliyor.

Haberin Devamı

“Yaşadığım hayattan son derece memnunun, çok sevdiğim eşim Taber Schroeder’le New York’ta ünlü bir gece kulübü yapılan bir çekim sayesinde tanıştım. Modelliğe başladığımdan beri sayısız markanın podyumunda yürüyerek, kendimi ciddi derecede geliştirdiğime inanıyorum, adım kadar portfolyama da güveniyorum. Herkesin kendisini ispat etmeye çalıştığı, başarılı işlerin peşinden koştuğu bir sektörde ayakta kalabilmek oldukça zor ancak, azimli ve kararlı olanlar adlarını asla unutturmuyor. Gelecekle alakalı çok plan yapmasam bile, daha da başarılı olmayı umud ediyorum” diyor ünlü model internette okuduğumuz bir röportajında. Anden, kendine olan güveni sayesinde daha bir çok başarılı işte karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.


Yazarlar