Stil Miu Miu 2013 Resort Koleksiyonu Reklam Kampanyası

Miu Miu 2013 Resort Koleksiyonu Reklam Kampanyası

03.12.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Biz henüz yaz mevsiminden çıkamadık, sonbahar’a alışamadık, kışın gelmesine uzun zaman var ancak, Resort koleksiyonları çoktan görücüye çıktı. Gelecek yaz koleksiyonlarını dahi moda haftalarında izlediğimiz 2012 sezonu çok hızlı bir geçiş yaşıyor. Miu Miu’nun 60’ları yansıtan gösterişli Resort koleksiyonu yeniden yankı uyandırmaya hazırlanıyor.

Miu Miu 2013 Resort Koleksiyonu Reklam Kampanyası

Kadife koltukları, ipek perdeleri, giyinme paravanlarına kadar her ayrıntısına hayranlıkla baktığımız kampanya görselleri Miu Miu’nun gösterişi ve cazibeyi yansıtma başarısının ne derece güçlü olduğunun kanıtı niteliğinde. Resort koleksiyonu tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Miu Miu, Steven Meisel’in gözünden eski moda konseptiyle cesur renklerin arasında Candice Swanepoel, Jessica Stam, Hilary Rhoda, Karen Elson, Daphne Groneveld, Sung Hee’i ağırlıyor. Modeller podyumdaki ihtişamlarını, 60’ların tüm cazibesiyle yansıtmayı başarıyor.

Haberin Devamı

Miu Miu 2013 Resort Koleksiyonu Reklam Kampanyası

Resort koleksiyonuna hakim büyük saç bantları, gösterişli büyük mücevherler, kumaşların işlemeleri ve kusursuz makyajlarıyla asil modeller, herkesi baktığında kendine hayran bırakan bir ifade yansıtıyor. Tüm detayların arasında Miu Miu dediğimizde ortaya çıkan çantalar ve ayakkabılar, her daim başımızı döndürmeye devam ediyor. Ultra lüks bu ayrıntılar, formları ve duruşlarıyla, floral efektli elbiselerin tamamlayıcısı oluyor.

Her sezon yenilikleriyle karşımıza çıkan Miu Miu koleksiyonları yeni hikayesiyle bakalım hangi markaları arkasında bırakark, şıklık yarışında ön sıralarda yer alacak, keyifli rekabetin sonuçlarını görmek için sabırsızlanıyoruz.


Yazarlar