Stil Modazon Ekibi Seksi İspanyol’un İlk 5 Elbisesini Seçti

Modazon Ekibi Seksi İspanyol’un İlk 5 Elbisesini Seçti

02.06.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şu sıralar adını sıkça duyduğumuz ve her yerde gördüğümüz İspanyol güzel Penelope Cruz’un giyim stiline hayranız. Kırmızı halıda veya sokakta olsun, şıklığından hiçbir zaman ödün vermeyen ateşli aktrisin en güzel kırmızı halı kıyafetlerini seçtik.

Modazon Ekibi Seksi İspanyol’un İlk 5 Elbisesini Seçti

Filmleriyle olay olan, yeteneğiyle herkesi büyüleyen güzel oyuncu şu sıralar yer aldığı Campari takvimiyle konuşuluyor. Bizim de haberini yaptığımız Campari takvimi 2013 yılından ve ‘13’ rakamının uğursuzluğundan yola çıkarak, batıl inançlı insanların uğursuzluğuna inandıkları tılsımları barındırıyor. Yeni yıla yakışır bir halde Penelope Cruz kırmızılar içinde çok seksi görünüyor.

Haberin Devamı

Moda tasarımcıların gözdelerinden biri olan Penelope Cruz; kırmızı halıda genelde Armani, Versace, Balmain ve Marchesa gibi tasarımcıları tercih ediyor. Tasarımcılar da bundan gayet memnun. Kıyafetleri çok iyi bir şekilde taşıdığını düşünüyoruz. Modeller ve mankenler kadar incecik olmayan fakat tasarımcıların çoğunun tercih ettiği bir isim Penelope Cruz. Seksi fakat masum bir güzelliği olan İspanyol güzelini daha birçok kırmızı halı da ve farklı tasarımcılarla görmek isteriz.

Kırmızı halı tercihlerine gelirsek; güzel oyuncu genelde açık renkli ve pastel tonları tercih ediyor. Fakat kırmızının da ona çok yakıştığını söylemeden geçemeyeceğiz. Kabarık ve kuyruklu elbiseleri çok seven ünlü oyuncu stiliyle, son dönemdeki kırmızı halı kıyafetleriyle çoğu aktris, şarkıcı ve modelin bir adım önünde olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Biz de bu görsellerden ve İspanyol güzelinin tarzından yola çıkarak, peri masallarını andıran kıyafetlerini sizler için seçtik.


Yazarlar