Aile Mohini’de “İsmail Acar’la Resim Yapıyorum”

Mohini’de “İsmail Acar’la Resim Yapıyorum”

10.06.2009 - 12:20 | Son Güncellenme:

Resmin renkli ve eğitici dünyasını çocukların uçsuz bucaksız hayal gücüyle buluşturmak için İsmail Acar resim atölyesini Mohini’de çocuklara açıyor.

Mohini’de “İsmail Acar’la Resim Yapıyorum”

İsmai Acar’ın resim dersleri 15 Haziran’dan sonra başlıyor.

Haberin Devamı

Resim yapmayı bütün çocuklar sever. Çocukların bu keyifli aktivitesine farklı bir açı kazandırmak üzere İsmail Acar atölyesini çocuklar için Mohini’ye taşıyor... Resme, sanata ve kültüre keyifli, renkli bir adım niteliğinde olacak dersler 15 Haziran itibarı ile düzenleniyor.

6-8 ve 8-12 yaş grubundaki çocuklar için yaz aylarına yönelik hazırlanan program, haftada bir kez 2 saatlik derslerden oluşuyor ve 1’er ay sürüyor.

1993 yılından beri profesyonel resimle uğraşan İsmail Acar, sanatı sevdirmek ve yaymak üzere oluşturduğu Tulip markası bünyesinde öncelikle çocuklara yönelik bu özel programı tasarladı. Mohini’de gerçekleşecek resim derslerinde, çocuklara resmin ne olduğunu, nasıl yapılabileceğini basit metodlarla aktaran çok keyifli bir içerik yer alıyor.

Haberin Devamı

Dünyanın birçok ülkesinde sergi ve bienallere katılan, birçok müze, galeri ve koleksiyonlarda eserleri bulunan ünlü ressam İsmail Acar tarafından tasarlanan programda küçük ressamlar, bu derslerle ifade biçimi olarak resme ve sanat kültürüne önemli bir adım atacaklar. Çocuklarla resim yapmanın çok özel bir deneyim olduğunu söyleyen Acar, “çocukların içindeki yaratıcılığın ortaya çıkmasını izlemek, onlara yol göstermek çok keyifli ve bir o kadar da heyecanlı.” diyor.

“İsmail Acar’la resim yapıyorum”
6-8 yaş ve 8-12 yaş grubu için
Ücret: 750 ytl (4 hafta)

Yazarlar