Stil Moncler Gamme Bleu

Moncler Gamme Bleu

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Milan Moda Haftası başladığında herkes gibi biz de çok meraklandık. Beyler için hazırlanan koleksiyonlarda, puf ceketlerin modern hallerini birçok farklı marka defilesinde gördük; fakat şıklık ile rahatlığı bütünleyen öne çıkan marka Moncler oldu!..

Moncler Gamme Bleu

Yarattığı tasarımlarla günlük hayattaki kombinlerimizi daha kaliteli bir hale getiren marka, ergonomik silüetleri sportif bir havayla yeniden yorumlamış. Her sene farklı bir spor dalından etkilenen Thom Browne bu sezon için,dünyaca ünlü Formula Bir yarışlarından ve üç kez Formula 1 kazananı, Brezilyalı araba yarışçısı Ayrton Senna’dan ilham alarak bu rengarenk koleksiyonu sundu.Astronot kıyafetleri, atletik üniformalar, yelekler, çift ve tek düğmeli ceketler, kirpi pantolonlar, kombinezonlar, şortlar, trençkotlar ve sportif takım elbiselerden oluşan Gamme Bleu line’ı hem günlük hem de resmi ortamlarda giyilebilenecek çeşitli alternatiflerden oluşturmuş.

Haberin Devamı

Moncler Gamme Bleu

Ağırlıklı olarak sarı,gri kırmızı ve beyaz kombinlerden oluşan koleksiyon, on altı kombinden oluşuyor. Lacivert ve mavi renkteki denim tartan, çift ve tek düğmeli ceketler, harem tarzı tulum gibi farklı tarzda parçalar içeren koleksiyonda aksesuar olarak ise kasklar, koruyucu gözlükler, kravatlar, eşarplar, kar maskeleri, diz boyundaki çoraplar ve spor ayakkabılar kullanılarak tam bir ekstrem spor havası yaratıldı.

Bizim koleksiyonda en çok dikkatimizi çeken detay ise, markanın 2012 ilkbahar/yaz koleksiyonunda da gördüğümüz, Moncler’in Fransız ve spor mirası ile özdeşleşen, kıyafetlerin göğüs kısmında bulunan üç renkli çapraz şeritler oldu.

Moncler Gamme Bleu

Takipçilerine eğlenceli bir gardırop sunan Moncler, giyilebilir ama aynı zamanda giydiğinizde sizi farklı deneyimlere sahipmişsiniz hissi veren koleksiyonlar sunmaya devam edeceğini düşünüyoruz!..

Haberin Devamı

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar