Kültür Sanat Morrissey konserinin yeni tarihi belli oldu

Morrissey konserinin yeni tarihi belli oldu

08.12.2014 - 12:04 | Son Güncellenme:

Morrissey konseri 17 Aralık'a ertelendi.

Morrissey konserinin yeni tarihi belli oldu

ock müziğin yaşayan efsanesi Morrissey'in 7 Aralık Pazar günü gerçekleşmesi planlanan ancak lojistik nedenlerle ertelenen İstanbul konserinin yeni tarihi belli oldu. Morrissey, 17 Aralık Çarşamba akşamı Volkswagen Arena'da sahneye çıkacak. Ertelenen konser için alınan biletler 17 Aralık'taki konserde de geçerli. Dileyen biletlerini iade edebilecek.

Pozitif Live’dan yapılan açıklamada Morrissey’in turne organizasyonunda ortaya çıkan lojistik gecekmeler nedeniyle ertelen İstanbul konserinin 17 Aralık Çarşamba akşamı yine Volkswagen Arena’da gerçekleştirileceği duyuruldu. Ertelenen konser için alınan biletler 17 Aralık’taki konserde de aynı kategorilerde geçerli olacak. Dileyen bilet sahipleri ise biletlerini Biletix üzerinden iade edebilecek.

Haberin Devamı


Lojistik gecikmeler nedeniyle Morrissey’in Atina konseri de ertelenmişti.

Alternatif rock müziğin en önemli gruplarından The Smiths’in vokalisti, yaşayan efsane Morrissey, İstanbul konserinde hem solo albümlerinden hem de The Smiths’le yaptığı albümlerden hit şarkıların yanı sıra son albümü ‘World Peace Is None of Your Business’ın ikinci single’ı olarak yayınlanan ve İstanbul ’un karmaşık ve kaotik sokaklarının duygusunu veren, cigar-box gitar ezgileri ve şehrin sokaklarından ses kayıtları içeren ‘İstanbul’ şarkısını da seslendirecek.