Stil Moscow calling!

Moscow calling!

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modazon yeni muhabirleriyle yurt dışına açılıyor, bu sefer Moskova’dan bildiriyor! Modazon’un yeni konuk muhabiri, genç stylist Anya Oderyakova, yaşadığı şehrin sokak modasını bizim için fotoğrafladı.

Moscow calling

From Moscow with love…

Modazon yeni muhabirleriyle yurt dışına açılıyor, bu sefer Moskova’dan bildiriyor!

Modazon’un yeni konuk muhabiri, genç stylist Anya Oderyakova, yaşadığı şehrin sokak modasını bizim için fotoğrafladı. Kısa süre sonra Milano’ya taşınacak olan Oderyakova’nın fotoğrafları, Moskova notlarıyla Modazon’da…

“Moscow calling!

Russian capital is one of the most exotic places in the world. Moscow is famous for its' amazing parties and the beautiful people you can always see on the crowded streets.

From the luxury brands to the mass-market fashion- these people mix both! Knowing that the city is pretty busy, as young Russian stylist, I grabbed a camera and spent one busy evening, taking a walk in the city centre.” 

“Moskova sizi çağırıyor!

Rusya’nın başkenti Moskova, dünyadaki en egzotik yerlerden biri. Muhteşem partileriyle ünlü Moskova’nın kalabalık sokaklarında her daim güzel insanlar görebilirsiniz.

Lüks markalardan hızlı tüketim sektörüne, Moskova’lılar hepsini bir arada kullanmayı çok iyi biliyor. Genç bir stylist olarak, şehrin yaz aylarına özel yoğunluğunu da bilerek, kameramı kapıp şehrin merkezinde akşamın kalabalığına daldım…”

Yazarlar