Yaşam Motokuryeye çarptığımı fark etmedim

Motokuryeye çarptığımı fark etmedim

02.02.2011 - 02:56 | Son Güncellenme:

Bir motokuryeye çarpıp kaçılması olayı nedeniyle hakkında, “kazaya sebebiyet vermek ve olay yerini terk etmek”ten yasal işlem başlatılırken, Bilica, “Kazaya neden olduğumu farketmedim” dedi

Motokuryeye çarptığımı fark etmedim

Beşiktaş’ta kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye lüks bir ciple çarptıktan sonra kayıplara karışan sürücüyle ilgili olarak Fenerbahçeli futbolcu Bilica’nın ifade verdiği öğrenildi.
Beşiktaş’ta önceki sabah lüks bir cip, kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye arkadan çarptıktan sonra kayıplara karıştı. Kurye yaralandı, hızla kaçan cipin plakası ise olay yerinde düştü. Plakanın Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Roberto Carlos’un adına kayıtlı olduğu belirlendi. Ancak Carlos Brezilya’ya döndüğü için, sürücünün kimliği merak konusu oldu.
Polis kaçan sürücünün kimliğiyle ilgili bir açıklama yapmazken, Fenerbahçeli futbolcu Bilica saat 22.00 sıralarında eşiyle birlikte Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.
Bilica’nın, ifadesinde, bir kazaya neden olduğunu fark etmediğini, aracı ise eski takım arkadaşı Carlos’tan aldığını, parasını ödediği cipi hukuki işlemler devam ettiği için henüz üzerine almadığını söylediği öğrenildi. Yetkililer, Bilica’nın kazadan 2 gün sonra emniyete çağrıldığı için alkol muayenesinin yapılamadığını, ‘hasarlı ve yaralamalı kazaya sebebiyetten ve olay yerini terk etmekten” işlem başlatıldığını belirtti.

Yazarlar