Stil MTV 2012 Video Müzik Ödülleri Töreni

MTV 2012 Video Müzik Ödülleri Töreni

10.09.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Her yıl düzenlenen MTV müzik ödlüllerinin kırmızı halısı, beklenildiği gibi oldukça renkli görüntülere ev sahipliği yaptı..

MTV 2012 Video Müzik Ödülleri Töreni

Müzik dünyasının en iyi isimleri, Los Angeles’ta gerçekleşen 2012 MTV Müzik Ödülleri töreninde yeniden karşımıza çıktı. Pink, Rİhanna, Miley Cyrus gibi isimler yeni tarzlarıyla hayranlarını kırmızı halıda selamladı. Gecede belki de ödüllerden daha fazla konuşulan kırmızı halıya yeni saç kesimiyle Rihanna damgasını vurdu. Miley Cyrus 20'li yaşlarında iddaalı olmanın ne demek olduğunu bir kez daha kanıtlar nitelikte cesur kıyafetiyle beğeni toplarken, pop yıldızı Pink'in saç kesimine benzer saçıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Yeniden heyecanla takip edilen ve genç yeteneklerin yanı sıra "yeni" çıkış yapan isimlerin rabet gösterdiği MTV 2012 Müzik Ödülleri töreni ardında yeni dedikodular bırakarak bir dönemi daha kapattı. 

Haberin Devamı

MTV 2012 Video Müzik Ödülleri Töreni

Rihanna 

MTV 2012 Video Müzik Ödülleri Töreni

Miley Cyrus 

MTV 2012 Video Müzik Ödülleri Töreni

Pink 

MTV 2012 Video Müzik Ödülleri Töreni

Katy Perry 

MTV 2012 Video Müzik Ödülleri Töreni

Zoe Saldana 

Kazananlar; Amerikalı R&B şarkıcısı Rihanna’nın hit şarkısı “We Found Love” “Yılın Videosu” seçilerek gecenin en önemli ödülüne layık bulundu. 2012 MTV Video Müzik Ödülleri'nde gecenin bir başka kazananı Britanyalı grup One Direction oldu. 5 gençten kurulu grup, “What Makes You Beautiful” adlı şarkısının video klibiyle aralarında “En İyi Yeni Sanatçı”, “En İyi Pop Videosu” ve “En Çok Paylaşılan Video” kategorlerinin bulunduğu 3 dalda ödül kazandı. Amerikalı R&B şarkıcısı Chris Brown ise törende iki ödüle layık görüldü. Brown, “Turn Up The Music” ile “En İyi Video Erkek Sanatçı” ve “En İyİ Koreografi” ödüllerinin sahibi oldu. Geceden çifte ödülle ayrılan bir başka isim M.I.A. oldu. Sri Lanka asıllı İngiliz şarkıcı “Bad Girls” adlı şarkısının videosuyla “En İyi Yönetmenlik” ve “En İyi Kamera” ödüllerini aldı. Amerikalı kadın rap şarkıcısı Nicki Minaj “Starships” ile “En İyi Video Kadın Sanatçı”, Katy Perry “Wide Awake” ile “En İyi Sanat Yönetmenliği”, Coldplay “Paradise” ile “En İyi Rock Videosu” dallarında ödül alan isimler oldu. Rap şarkıcısı Drake “HVFR” ile “En İyi Hip Hop Video” ödülüne layık görülürken Beyonce de “Countdown” ile “En İyi Montaj” ödülünün sahibi oldu.

Yazarlar