Editörün Seçtikleri Mutfakta yenilik arayanlara!

Mutfakta yenilik arayanlara!

06.12.2012 - 17:44 | Son Güncellenme:

LG Electronics’in dört yeni buzdolabı modeli mutfağında inovatif ürünler isteyenlerin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Mutfakta yenilik arayanlara

Üstün performanslarıyla dikkat çeken buzdolapları, kullanılabilir hacmi artırarak tüketicilere avantaj sağlıyor.

LED aydınlatma

İnovatif özellikli yeni LG buzdolapları, geleneksel ampullerin yerine kullanılan LED iç aydınlatma ile 12 kata kadar daha az enerji tüketimi sağlıyor. 27 kat daha uzun ömürlü ampullere sahip olan LED aydınlatma teknolojisi, daha az ısı yayıyor, böylelikle buzdolabının içi daha serin kalıyor.

Multi Air FlowTM

LG’nin hızlı ve eşit soğukluk sağlayan soğutma sistemi Multi Air Flow, buzdolabının her noktasında sıcaklığı ve tazeliği esit tutuyor. Geleneksel buzdolaplarından farklı olarak soğuk hava sadece buzdolabının arkasından değil, yan duvarlardan da üfleniyor.

Nem koruma gözü

Nem Koruma Gözü ozel olarak o tasarlanmıs gozenekli yapısı sayesinde sebzelerin taze kalması için büyük önem taşıyan nem seviyesini ideal sartlarda tutuyor. Nem Korum Gözü, rakipleriyle karsılaştırıldığında bu yapı sayesinde sebzelere yüzde 20 daha fazla bağıl nem sağlıyor.

Bioshield: antibakteriyal malzeme

Buzdolabı contasında üreyen bakteriler yüzünden zaman içerisinde contada şekil ve renk bozuklukları oluşur. Yeni LG buzdolaplarının sahip olduğu Bioshield teknolojisi ile tamamen antibakteriyal maddelerden üretilen contalar bakteri üremesini engelliyor ve daha sağlıklı bir kullanım sunuyor.

Buzdolaplarının tavsiye edilen perakende fiyatları:

GW-P227NSQV.AAVPLTK: 4999 TL

GW-L207ZSRV.AAVPLTK: 3999 TL

GW-B499BNQZ.AA2PLTK: 3299 TL

GW-B469BSQZ.AAVPLTK: 2699 TL

Yazarlar