Egzersizler MyClub’tan Slogan ve Maskot Yarışması

MyClub’tan Slogan ve Maskot Yarışması

29.02.2012 - 11:30 | Son Güncellenme:

Avrupa’nın en büyük spor ve yaşam merkezlerinden MyClub, yeni maskotunu ve kendini en iyi anlatan sloganını bulmak için “İyi Olan Kazansın” isimli bir tasarım yarışması düzenliyor.

MyClub’tan Slogan ve Maskot Yarışması

MyClub’ın bitmeyen enerjisini ve ruhunu en iyi yansıtan maskot ve sloganı ben bulurum diyorsanız wropen.com adresinden yarışmaya başvurabilirsiniz.

Haberin Devamı


Spor ve yaşam merkezi MyClub, kendini en iyi yansıtan maskot ve sloganı yaratmak için markalarla yaratıcıları bir araya getiren WR’Open web sitesi ile birlikte “İyi Olan Kazansın” isimli bir yarışma başlatıyor. MyClub, içindeki yaratıcılığı ve dinamizmi ortaya çıkartmak isteyen herkesi sportmen bir şekilde “İyi Olan Kazansın” yarışmasında buluşturuyor.


Maskot ve slogan olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlenecek olan yarışmaya başvurular wropen.com adresinden yapılabiliyor. 14 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında başvuruların yapılabileceği yarışmaya katılacak olan projeleri Türkiye’nin ünlü tasarımcıları, iş adamları, modacıları ve oyuncularından oluşan bir jüri değerlendirecek. Her 2 kategoride birinci olan kişiye 1.000 TL ödülün yanı sıra 6 aylık sınırsız MyClub üyeliği hediye ediliyor. MyClub’ın yeni maskotunu bulan tasarımcıya ise Ağaoğlu Turizm Grubu yaratıcı tasarım ekibinde staj imkanı sağlanıyor.

Haberin Devamı


MyClub Hakkında:


Ağaoğlu Turizm Grubu’nun; şehir kulübü, spor ve yaşam merkezi olan MyClub, 2002 yılında kuruldu. MyClub, geniş açık ve kapalı alanları, dev kapalı havuz ve açık havuz, jimnastik ve kardio salonları, 8 adet özel stüdyo, kids club, squash ve masa tenisi kortu, özel tasarımlı basketbol sahası ile Avrupa’nın en büyük ve kapsamlı spor ve yaşam merkezi. Profesyonel eğitmen eşliğinde sporla sağlıklı yaşam, beslenme uzmanları ile sağlıklı beslenme, kişisel bakım için SPA merkezi, bireysel gelişim için workshoplar, renkli ve öğretici aktiviteler, çocuklar için «kids club»; Kayak, dalış, yelken ve trekkingciler için farklı keşif programları, gurme ruhlar için restoran brasserie ve cafelere uzanan seçenekler; Solaryum merkezi, kuaför, kuru temizleme ve araba bakım merkezine uzanan pratik çözümler sunuyor. Spor alanlarında tüm sınırları zorlayan bir mimari avantajını fiziksel olarak yakalayan MyClub, buna eğlenceyi de katarak; her ay birbirinden farklı konsept partiler organize ediyor. MyClup konsept partilerinde sadece ambians ve atmosfer değil; müzik de usta ve birbirinden ünlü DJ’ler ile performans ustaları tarafından hazırlanıyor.

Haberin Devamı


2002 yılında kurulan MyClub’lar; MyClub’World Ataşehir, MyClub’Sky Towers, MyClub’Country, MyClub’City ve çok yakında açılacak olan üyelerine, uluslar arası standartlarda bir yaşam stili sunuyor.

Yazarlar