Stil 'Ne giyeceğim?' telaşına son

'Ne giyeceğim?' telaşına son

02.12.2013 - 10:33 | Son Güncellenme:

Kadınların dış giyim konusundaki hassasiyetlerinden yola çıkan Nehar, ‘Ne giyeceğim?’ telaşını ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Ne giyeceğim telaşına son

Alternatif mayonun mucidi olarak 1989 yılında ilk defa karşımıza çıkan Haşema, 2008 yılında Nehar koleksiyonu ile mayo grubunu zenginleştirdi. 2013 itibarı ile de tanıttığı İlkbahar ve Sonbahar kreasyonlarıyla yine Nehar markası ile dış giyime de giriş yaptı. Şıklık ve rahatı bir araya getirme fikri ile ortaya çıkan Nehar’ın dış giyim koleksiyonunda Trençkot, Salaş ve Namaz Kıyafeti kategorileri yer alıyor. 2014 yılında ise Ferace üretimine başlayacak olan Nehar, bu alanda gördüğü açığı kapatmayı hedefliyor.


En çok pançolar ilgi görüyor

Genellikle gençlerin ilgi gösterdiği Nehar ürünlerinden en çok dikkat çekenlerin başında ise pançolar bulunuyor. Farklı tasarımları, kaliteli kumaşlarla buluşturan ve sağlıklı bir yaşam için gereken rahatlığı vadeden Nehar, ürünlerinde özel işlemli tela kullanıyor. Bu işlemle beraber hem vücuttaki elektriği atmaya yardımcı olan hem de radyasyonu engelleyen ürünler yurtdışından da büyük ilgi görüyor. Başta Kuzey Afrika olmak üzere Avustralya, Kanada, Dubai, Amerika, Fransa, Almanya ve Norveç gibi ülkelere ihracat yapan Nehar, yaklaşık 40 ülkeye ürün gönderiyor.

Yazarlar