Baharda Cilt Sorunları

Baharda cilt sorunlarını gidermenin ve yenileme zamanı geldi

Kış aylarından geri kalan, kuru, nemsiz, matlaşan bir cilt yapısını peeling yöntemiyle tazeleyin. Güneşli günler gelmeden, sivilce akne izi, pigment lekelerini ve kırmızı görünümlü kılcal damarlı cilt sorunlarını giderin tedavinizi tamamlayın.

Baharda cilt sorunlarını gideren yöntemler

Kuruyan matlaşan cilt peeling le pürüzsüzleşir

Baharın gelmesi cilt ve vücumuzda değişiklikler gösterir. Kış aylarında kapalı ortamlarda daha fazla kaldığımızdan dolayı ve soğuk havanın etkisi cildimizi kurutur, nemsiz bırakır mat ve solgun görünüme neden olur. Bu cilt sorunlarını giderip kusursuz güzel bir cilt görünümü kazanabilirsiniz..

Haberin Devamı

Biyolojik peeling yöntemi : Biyolojik peeling yöntemi, cildi yenileme amacıyla cildi soyma yöntemidir. Amaç ciltteki mat ve kalınlaşmış görünümlü ölü deri tabakasının atılıp alttan sağlıklı, canlı bir cilt görünümü kazandırılır.

Yapılandırma yöntemi : Mask powder, derin okyanuslardan elde edilen kırmızı, kahverengi yosunlar cilde nem depolama özelliğine sahiptir ve cildi canlandırarak mat görünümü giderir. Ayrıca vitamin C ve hyaluron saure serum, etken madde içeriği ile cildi pürüzleştirir, cildin nem dengesini koruyan maskedir.

Kırmızı görünümlü kılcal damarlara oxy terapi

Oxy terapi yöntemi : Oksijen cilt ve vücudun tüm hücrelerinin ihtiyaç duyduğu vazgeçilmez bir maddedir. Oksijen terapi yönteminde özel kılcal damar serum ve saf oksijen epidermisin alt tabakasına nüfuz edilir, aktif serum basınçlı oksijen cihaz sayesinde ciltte depolanır. Etkileri hemen görülür ve uzun süre kalıcıdır. Bu basınçlı oksijen uygulaması sayesinde kırmızı görünümlü kılcal damarlı cilt yepyeni bir yaşam, ciltte canlılık, kırmızı görünüm solmuş ve ince kılcal damarların geri çekilmiş ciltte tazelik meydana gelir.

Ypılandırma : Mask powder, özellikle hassas kılcal damarlı cilt tiplerinde cildi rahatlatan, kırmızı rengi solduran cildin tabii görünümünü sağlayan ve cildi yapılandıran bakım maskesidir.

Yazdan önce pigment lekeleri, akne izlerine de micro dermabration ile vedalaşın

Haberin Devamı

Derinin en üstünde bulunan tabakayı yüzeysel ve aşamalı soymaya yönelik bir yöntemdir. Bu işlemde cilt yüzeyine temas eden micro kristaller yumuşak bir soyma işlemi yapmakta, ölü deri hücreler ve deri atıkları cihazın vakum sistemi tarafından emilmektedir. Cildi zedelemeden lekelerin giderilmesi, akne sivilce izlerin düzelmesi amacıyla uygulanır. Alttan canlı ve pürüzsüz bir cilt ortaya çıkar. Bu sayede cilt tazelenir, canlanır ve pürüzsüz bir cilt yapısına sahip olur.

Yapılandırma : Ultrashall yöntemi, özellikle micro dermabration sonrası cildi tekrar yapılandırma amacıyla uygulanan yöntemdir. Ultrashall uyugulamasında metal yuvarlak şeklinde olan cihaz lokal olarak ısınır ve ısı kan dolaşımını yükseltir. Bu sayede hücrelere yeterli oksijen sağlar ve yeni hücre oluşumunu yükseltir. Mekanik etkisi cildi yapılandıran hyaluron acit, vitamin C, kollejen, elastin etken maddeleri micro masaj şeklinde cildin alt tabakasına nüfuz ederek kolejen sentezini uyararak bağ dokusunu kuvvetlendirir ve hücrelerin yenilendirmesini hızlandırır. Yeni oluşan hücreler üst deri doku bozukluğunu onarır ve tekrar yapılandırır. Pigment lekelerinin rengi açılır, akne izleri onarılmış olarak pürüzsüzleşir.

Haberin Devamı

İstenmeyen tüylere lazer epilasyon

Tüyleri gidermenin en etkilisi lazer epilasyondur. Güneşin etkisi az olduğu aylarda yani ilkbahar en uygun dönemdir. Baharla birlikte deniz mevsimi başlamadan istenmeyen tüylerden kurtulmuş olursunuz.

Sağlıklı güzellik dolu günler dileği ile

Int. Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer