Peeling Yöntemleri Zamanı!

Peling yöntemleri ile yüzünüzdeki akne izleri ve lekelerden kurtulma zamanı

Peeling yöntemlerini uygulanın belirli zamanları vardır. Dolayısı ile kış mevsimi ideal zamandır. Ciltteki akne, sivilce izleri, derin ve ince kırışıklıklar ve güneş lekelerinden kurtulmak için farklı peeling yöntemleri bulunuyor. Bu yöntemlerden en etkili ve zararsız olan '' Biyolojik Peeling '' ve '' Diamant Micro Dermabrasion '' yöntemleridir.

Peeling yöntemleri, cildin üst tabaka derisini soyarak alt katmanlardan sağlıklı, taze ve yeni derinin gelmesi amacıyla uygulanan yöntemdir.

Haberin Devamı

Cilt lekeleri, güneş lekeleri, sivilce, akne izleri, deri kalınlığı ve cilt kırışıklıkları peeling yöntemleri ile giderilir. Ciltte daha sağlıklı ve genç hücreler oluşturarak, cildin daha parlak, gergin, pürüzsüz ve ışıltılı görünmesini sağlamaktır.

Biyolojik Peeling Yöntemi

Biyolojik peeling yönteminde üst deriyi soyma bitkisel yöntemlerle uygulanmaktadır. Tamamen doğal ve bitkisel bazlı olarak uygulanır.

Diamant Micro Dermabrasion

Diamant micro dermabrasyon yönteminde, derideki pürüzlü görünümü, sert tabakayı azaltmaya yönelik uygulanan acısız mekanik soyma işlemidir. En çok sivilce vaya aknelerin bıraktığı izlerin azalması için uygundur. Derinin yüzeysel tabakası soyulduğunda daha pürüzsüz, gergin ve taze bir deri tabakası ortaya çıkar. Diamant micro dermabrasyon, ucunda yüksek vakumlayıcı ile ölü cilt hücrelerini emerken, bir elmas ucuyla da kristal bir tedavi uygular. Bu yöntemle lekeleri gidermek, kırışıklıkları azltmak, sivilce, akne izlerini silmek amacıyla uygulanan etkili yöntemdir.

Hangi Cilt Sorunlarına Uygulanır

Akne, sivilce izleri giderilir. Kırışıklıklar ve çizgiler açılır giderilir.

Cildin esnekliği, sıkılığı artar. Güneş lekeleri açılır, cildin renk düzensizlikleri giderilir.

Hangi Ciltlere Uygulanmaz

Hamilelik döneminde olanlara, çok koyu tenlikere, ağır ilaç kullanan kişilere.

Peeling yöntemleri uygulanmaz !

Peeling yöntemleri konusunda profesyonel uzmanlar tarafından uygulanmalıdır. Kolay gibi görünebilen peeling uygulama işlemleri tecrübe, uzmanlık ve dikkat gerektirir.

Haberin Devamı

Peeling uygulamasını yaptıracağınız uzmanı ve kurumları son derece dikkatli seçmenizde fayda vardır. Sonuçta cilt sizin cildiniz.

Sağlıklı Güzellik dolu günler dileği ile

Imt. Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer