Kaş Göz Gerisi Söz

Kaşın mı yok ? Derdin var!

Kaş tasarımı denince aklımıza gelen birkeç teknikten biri sirayla kil tekniği, dolgu tekniği ve pudra tekniğidir. Bu teknikler arasinda son donemde siklikla adini duyduğumuz ve yildizi birhayli parlayan kil tekniğidir.Kil tekniği dolgu ve pudra tekniğinden farkli olarak kastaki kil olusumlari meydana getirilerek yapılır.

Kaş tasariminda kil tekniği ve bunun hangi yöntemle yapildigi buyuk,="" > Şimdi gelelim bu iste ki en önemli ayrintiya;

Kaş tasariminda kullanılacak olan kil tekniğinin yapilacagi en doğru ve saglikli yöntemi netleştirmek

Haberin Devamı

Burada iki farkli uygulama sekli devreye giriyor

  • Mikro kalinliktaki kesici uçlu bir kalem yardimiyla pigmentin kesici bölgede tutulup cildi verilecek sekil boyunca keserek yapilan mikroblading işlemidir

Sonuc olarak bakildiginda gunumuz mobil dunyasinda önemli olan tek seans ta bu işlemi gerçekleştirmek ve en konforku hali ile işlem bitimi günlük hayatimiza normal bir sekilde en doğal halimizle dönebilmektir. Bu sebeple geliştirilen yeni uygulama yöntemleri ortaya cikmaktadir.Son dönemde uygulama konforu, uygulama suresi ve tek seansta gerçekleştirilip 2 yila kadar kullanim garantisi olan 4D kas tasarimi geliştirilmiştir.

Burada ayrica kişiye ozel yapilan ve en uygun yöntem seçilerek ozel bir ritüel haline gelen calisma oldukça basarili sonuçlara imza atmistir.Dusunun ki dünya starlari dahil kasimiz olmasa nasil gorunurduk. Kas ve gözler yuz ifademizi ve hislerimizi anlatabildiğimiz en önemli iki unsur. Ne demişler kas goz gerisi soz.

Guzel ve anlami bakislar sizi siz yapar. Iyi görünürseniz iyi hissedersiniz iyi hissederseniz cok cok daha iyi gorunursunuz.

Sevgiler

www.4dkastasarimi.com