Tatil NG Sapanca'da huzurlu ve keyifli yılbaşı

NG Sapanca'da huzurlu ve keyifli yılbaşı

14.12.2015 - 13:23 | Son Güncellenme:

Doğanın huzur içindeki yansıması NG Sapanca Wellness & Convention, yeni yıla huzur ve keyifle girmeniz için sizi eşsiz atmosferine davet ediyor.

NG Sapancada huzurlu ve keyifli yılbaşı

Huzur veren doğası ve benzersiz konumuyla misafirlerine benzersiz bir tatil yaşatanNG Sapanca Wellness & Convention, İstanbul’a yakın lokasyonu ve ormanla iç içe konumuyla, yeni yıla, şehrin stresi ve gürültüsünden uzakta girmek isteyenlerinideal adresi oluyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en prestijli lüks segment otellerinin değerlendirildiği The World Luxury Hotel Awards "En Lüks Spa 2015" ödülününsahibiolan NG Sapanca, spasıyla size eşsiz bir deneyim yaşatarak, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendiriyor. Diyetisyen Ali Dereli yönetiminde sunulan kişiye özel sağlıklı beslenme ve aktivite programıyla da vücudunuz adeta yeniden doğuyor.

Yenilenirken eğlenmenin en keyifli adresi NG Sapanca Sapanca Wellness & Convention, müşterilerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmak için iki ayrı program hazırladı. Programlardan biri; Burcu Güneş ile Gala Gecesi. Balo salonunda gala gecesi olarak gerçekleşecek davet kendinizi yıldız gibi hissedeceğiniz bir geceye çağırıyor. İkinci program ise Grup Karnaval ile Erguvan Restoranda olacak. Yılbaşına özel zengin açık büfe lezzetler sunulacak olan alternatifte Pop-Funk türünde şarkılar seslendiren grup misafirlere hareketli dakikalar yaşatacak.

Haberin Devamı

Eşsiz doğasında yürüyüş yapabileceğiniz, okçuluk eğitimi alabileceğiniz, orman manzaralı odanızda kitabınızı okuyarakhuzurla dolacağınız NG Sapanca’da unutamayacağınız bir tatile imza atın.

Konaklama ve program fiyatları;

Yılbaşı Paketi 1- Burcu Güneş Gala Programı

3 Gecelik Paket

Çift kişilik odada kişi başı 1.500 TL'den başlayan fiyatlar...(Standart iki kişilik odada, kişi başı, yarım pansiyon, 3 gecelik paket, kdv dahil fiyatıdır)

2 Gecelik Paket

Çift kişilik odada kişi başı 1.400 TL'den başlayan fiyatlar...(Standart iki kişilik odada, kişi başı, yarım pansiyon, 2 gecelik paket, kdv dahil fiyatıdır)

Yılbaşı Paketi 2- Karnaval Programı

3 Gecelik Paket

Çift kişilik odada kişi başı 1.100 TL'den başlayan fiyatlar...(Standart iki kişilik odada, kişi başı, yarım pansiyon, 3 gecelik paket, kdv dahil fiyatıdır)

2 Gecelik Paket

Çift kişilik odada kişi başı 1.000 TL'den başlayan fiyatlar...(Standart iki kişilik odada, kişi başı, yarım pansiyon, 2 gecelik paket, kdv dahil fiyatıdır)