Stil Nicholas Kirkwood Ayakkabıları

Nicholas Kirkwood Ayakkabıları

19.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ayakkabıda çılgın tasarımları sevenler için, karşınızda Nicholas Kirkwood!..

Nicholas Kirkwood Ayakkabıları

Hazırladığı alternatif ve kendi özgü ayakkabılarla moda dünyasının her zaman ilgi odağı olmayı başaran Kirkwood, 2012 sonbaharı için hazırladığı tasarımlarla yine adından söz ettireceğe benziyor. Özellikle topuklarda uyguladığı farklı motif, işleme ve kesimlerle yenilikçi tarzını bir kez daha ortaya koyan tasarımcının koleksiyonu ayakkabıda devrim niteliği taşıyor.

Haberin Devamı

Nicholas Kirkwood Ayakkabıları


Nicholas Kirkwood, 1920’ lerden ilham alarak oluşturduğu yeni koleksiyonu ile farklı model ve renklerden oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Tüylü bootieler, yılan dersii motfili ayakkbılar, platform topuklu sandaletler, dolgu topuklu ayakkabılar, geometrik desenler kullanılarak hazırlanmış botlar, çiçek desenli minik topuklu ayakkabılar, uzun çizmeler ve glitter sandaletlerden oluşan koleksiyonun en rahat parçaları ise eğlenceli Croquet’ler.

Nicholas Kirkwood Ayakkabıları


Koleksiyonun baş tacı olan at kuyruklu botlar ise şüphesiz ki, tasarımcının yaratıcılığında son nokta diyebileceğimiz türden. Jean Cocteau ve Elsa Schiaparelli’ den etkilenerek tasarladığını belirten tasarımcı, ayakkabınun at kuyruğu rengini ise on iki farklı kırmızı tonunun karışımından elde etmiş.

Haberin Devamı

Nicholas Kirkwood Ayakkabıları


Eğer sizde Kirkwood’un bu eğlenceli tasarımlarını merak ediyorsanız, galerimizi inceleyebilirsiniz.!..
 

Yazarlar