Stil Nihan Peker Defile Davetiye Yarışması

Nihan Peker Defile Davetiye Yarışması

05.10.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Istanbul Fashion Week kapsamında Nihan Peker defilesi için davetiye kazanmak ister misiniz?

Nihan Peker Defile Davetiye Yarışması

Yeditepe Üniversitesi’nde aldığı Moda Tasarımı eğitimini, moda başkentlerinden Milano’da katıldığı yüksek lisans programıyla harmanlayan Nihan Peker, bu yıl Istanbul Fashion Week’te Karma1 kapsamında hazırlanan defilede koleksiyonunu sunacak.

Haberin Devamı

Kendi adıyla oluşturduğu markasının atölyesinde hem hazır giyim, hem de daha avant-garde olarak hazırladığı kişiye özel parçalarıyla Peker, takipçi sayısını günden güne arttıyor.Showroom’u Teşvikiye’de olan Nihan Peker’in tasarımları;Bilstore, Building, Fashion Up ve New’in Boutique gibi konsept tasarım mağazalarında satılmakta.
Tasarım hayatına hızla devam eden Nihan Peker ismini, önümüzdeki yıllarda daha çok duyacağımızı düşünüyoruz ve sizi önümüzdeki 10 Ekim 2012 Çarşamba günü İstanbul Fashion Week'in ilk defilesi olan Karma1 kapsamında koleksiyon sunumu yapacak olan Nihan Peker defilesine davet ediyoruz!..

Nihan Peker Defile Davetiye Yarışması

SORU:
Nihan Peker’in İstanbul Fashion Week'te 10 Ekim 2012 tarihinde saat 11.00’de Karma1 defilesi kapsamında sunmaya hazırladığı koleksiyonun adı nedir?

Haberin Devamı

Katılım Koşulları;
Takipçilerimizden saat 14.00 itibariyle üst kısımda yer alan haber içindeki soruya doğru, yazım yanlışsız ve eksiksiz cevap veren 5. ve 10. kişiler bir kişilik Nihan Peker defile davetiyesi kazanma hakkına sahip olacaktır!.

Yazarlar