Kültür Sanat Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe İstanbul’da

Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe İstanbul’da

19.01.2015 - 15:48 | Son Güncellenme:

İstanbul’un eğlence hayatının hatrı sayılır mekanları arasına hızla giriş yapan Hard Rock Cafe Istanbul, dinleyiciyi amatör ve profesyonel birçok farklı şarkıcı ve grup ile ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyor.

Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe İstanbul’da


Geçtiğimiz hafta HRC Istanbul sahnesinde en keyifli konserlerden birine imza atan grup “Luxus” Hard Rock'ın hatıralarla dolu duvarları arasında konser veriyor olmanın harika olduğunu belirtti.

Hard Rock’ta Performans Sırası Nükleer Başlıklı Kız’da!

2005 yılında Ankara’da kurulmuş olan NBK, müzik hayatına Billur Yapıcı’nın yanı sıra 2009 yılından itibaren gruba dahil olan Tansel Turna ile devam etti ve ikili “1” isimli ilk albümlerini 2010 yılında yayınladılar. Albümde en büyük ilgiyi toplayan şarkıları ‘Eğer İstersen’ ile Güneşi Beklerken ve Yalan Dünya gibi dizilerde isimlerinden söz ettirdiler. İlk albümün getirdiği başarı ile arayı çok uzatmadan 2013 yılında “Gönüllü Köle” ile ikinci albümlerini tanıttılar ve kapak fotoğrafında Okan Bayülgen imzası bulunan bu albümle farklı şehirlerde gerçekleşen konserlerine hızla devam ettiler. Grup 22 Ocak Perşembe akşamı 22:00’da Hard Rock sahnesinde ücretsiz verecekleri konser için heyecanla dinleyicisini bekliyor!

Hard Rock International Hakkında

62 ülkede; 151 kafe, 21 otel ve farklı işletmeleri ile toplam 197 mekânda hizmet veren Hard Rock International (HRI) küresel çapta en çok tanınan şirketlerden biridir. Bir Eric Clapton gitarı ile başlayarak Hard Rock, tüm dünyadaki mekânlarında sergilenen dünyanın en büyük müzik memorabilia* koleksiyonuna sahiptir. Hard Rock aynı zamanda, koleksiyoncuların her zaman ilgisini çeken moda ve müzikle ilişkili ürünleriyle; Hard Rock Live performans mekanlarıyla ve ödüllü web sitesiyle de tanınmaktadır. HRI, tüm Hard Rock markalarının küresel boyuttaki ticari marka sahibidir. Şirket, aralarında Londra, New York, San Francisco, Sydney ve Dubai’nin de bulunduğu simge haline gelmiş şehirlerde sahip olduğu kafeleri işletmekte ve işletmelere bayilik vermektedir. Aynı zamanda tüm dünyada otel mülklerinin de sahibi olan HRI, otel mülkü ruhsatı vermekte ve/veya yönetmektedir. Mekânlar arasında, her ikisi de HRI ana kuruluşu olan The Seminole Tribe of Florida’ya ait olan ve işletilen, şirketin en başarılı iki otelinin bulunduğu Florida’daki Tampa ve Hollywood; ayrıca Bali, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Macau ve San Diego gibi başka yerler de bulunmaktadır. Yeni Hard Rock Cafe mekânları ise, San Juan, Rio de Janeiro ve Marrakech’e açılacaktır. Yeni Hard Rock Hotel projeleri arasında ise Daytona Beach, Dubai, Los Cabos, Dallas-Fort Worth, Tenerife, Abu Dabi ile Çin’de Shenzhen ve Haikou sayılabilir. Hard Rock International hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.hardrock.com adresini ziyaret edebilirsiniz.