Bağ Kesme Nasıl Yapılır?

Duygusal iletişim kurduğumuz bir şekilde deneyim yaşadığımız herkesle ve her şeyle aramızda görünmez bağlar oluşur. Bazen bu bağlar bizi aşağıya doğru çekerek ilerlemekten alıkoyar.

Arada yaşanmış deneyim sizi ne kadar etkilediyse hayatınız üzerinde izleri de o kadar etkili olacaktır.

Bir defa şunu hiçbir zaman unutmayalım. Hepimizin var olan enerji alanı çevremizdeki var olan her şeyle etkileşiyor. Auramız o değdiğimiz şey üzerinde izini bırakıyor. Bu yüzden bazı insanlar evde hep aynı koltuğa oturur. Oraya enerjisini bıraktığı için o koltukla frekansı uyumlu hale geldiği için içgüdüsel olarak o koltuktan başkasına oturmak istemez.

Haberin Devamı

Bir şeye ne kadar fazla dokunduysanız o şey üzerinde tesir o kadar fazla oluyor. Bu da evrendeki kaydetme mekanizmasıyla oluyor.

Negatif bildiğiniz insanların hiçbir şeyini kullanmayın. Çöpe atın. Kıyamadığınız bir şeyse mutlaka üzerinde enerji temizliği yapın.

Bütün eşyalar sahibinin elektriğini yayar. İnsandaki olumlu olumsuz tüm haller o eşyaya geçer

Mesela Zikir yaptığınız tespihlerinizi kimseyle paylaşmayın. Aynı şekilde bir başkasına ait tespihi de kullanmayın. Çünkü o tespih size ait enerjiyi taşır yaptığınız tüm zikirlerin nuru orada kaydolur, bir başkası kullandığında enerji akışı o tespihteki manyetizmayı bozar o da size yansır!

Eşyalarla ilgili olarak önce enerjisini temizlemek, sonra kendi frekansınıza uyumlamak gerekir. Enerjisi temizlenmiş eşyanızı elinize alıp gözlerinizi kapatıp sevgi enerjinizi verdiğinizde hızlı bir şekilde uyumlama gerçekleşir. Uyumlamayı bilmeseniz de zaten sevdiğiniz şeylerle uzun süreli temas ettiğinizde doğal olarak bu uyumlama gerçekleşiyor.

Eğer aramızdaki ilişki sağlıklıysa sorun yok ama artık bize zarar veren bizi aşağıya çeken bir ilişki ise O kişilerle aramızdaki bizim görmediğimiz ama göbek bölgemizden uzanarak o kişinin göbek bölgesine bağlanan o bağları kesmemiz gerekiyor.

Çünkü biz hortuma benzeyen bu kordon kanalıyla eenerji alışverişinde bulunur, birbirimizin enerjisini çekeriz.

Peki, bize zarar veren insanlar için bunu nasıl uygulayacağız?

Haberin Devamı

Bunu yaparken de ruhsal olarak onunla bir iletişim kuruyoruz.

Gözlerimizi kapatıp o kişinin karşımızda olduğunu imgeleyelim.

Ve ona şöyle diyelim

".............. (Noktalı yerde o kişinin ismini söyleyin) tüm zamanlarda bilerek ya da bilmeyerek sebep olduğum tüm sıkıntılardan, yaptığım tüm yanlışlardan ve sana yansıttığım tüm olumsuz duygu ve düşüncelerimden dolayı senden özür diliyorum.

Lütfen bunu kabul et ve beni sevgi ile bağışla.

Bende seni sevgi ile bağışlıyorum.

Şu andan itibaren seni kendimden kendimi senden özgür bırakıyorum.

İkimizin yolunun da Allah’ın sevgisi ile şifalanmasını ve nuru ile aydınlanmasını diliyorum.

Bana öğrettiğin her şey için sonsuz teşekkür ediyorum

Bundan böyle sen yolunda özgürsün ben yolumda özgürüm”

Bu meditasyon aynı zamanda değişim dönüşüm meditasyonudur.

Affetmeye niyet ettiğimiz kişiyi tamamen affedene kadar her gün devam edilmelidir.

Bunu yaptığınızda siz kendi enerjinizi şarj ettiğiniz gibi eğer sizin için zarar verici bir ilişki ise çoğunlukla o kişi hayatınızdan çıkarak uzaklaşacaktır.

Haberin Devamı

Nur Demir