Genel Sağlık Nutrigen, İngiltere devlerinden biri olan Lloydspharmacy’de

Nutrigen, İngiltere devlerinden biri olan Lloydspharmacy’de

27.06.2011 - 09:52 | Son Güncellenme:

Türkiye’de geliştirdiği ürünler ve imza attığı bir çok yenilik ile adından ve markalarından söz ettiren Mikro-Gen yeni atılımlar ile yazın da çalışıyor.

Nutrigen, İngiltere devlerinden biri olan Lloydspharmacy’de

Nutrigen, İngiltere devlerinden biri olan Lloydspharmacy’de
2010 yılı başlarında Nutrigen Çocuk Gelişim Şurupları formlarından olan Unicef ve Dünya Sağlık Örgütü normlarına göre hazırlanmış Vitamixin ve Ferromixin İngiltere’de geri ödemeye alındı.

Haberin Devamı

Geri ödemeye alınan tek Türk markası olan Nutrigen, prestijli sağlık noktaları olan Nutricentre’dan sonra İngiltere’nin en önemli sağlık zincirlerinden Lloyds’da da yerini aldı.

İngiltere ve yurt dışı pazarında önemli noktalara gelen Mikro-Gen ve markaları, tüm bu bilgi birikimini Türkiye’de de uygulamaya başlıyor.

Geçtiğimiz yıl % 230 büyüme kaydeden Mikro-Gen, bu yıl genişletilmiş eczane satış kadrosunun yanı sıra fonksiyonel içecekleri ve kozmofarmasötik grubu ile ulusal zincir mağazalar ve elit kişisel bakım satış noktalarında sağlığını ve güzelliğini düşünen özel tüketiciler ile buluşmaya başlıyor.

Kozmofarmasötik grubunda yapılan ilerlemeler önümüzdeki dönemde Mikro-Gen’in daha çok Vivatinell grubuyla anılmasını sağlayacak.

Yazarlar