Yaşam Öğretmenin gizemli ölümü

Öğretmenin gizemli ölümü

26.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Boğaziçi Köprüsü girişinde, önünde beklemediği bir anda savrulan otomobile çarptıktan sonra aracını terk eden Mahmut Öğretmen, hızla koştuğu korkuluklardan kendisini boşluğa bırakıp yaşama veda etti

Öğretmenin gizemli ölümü

Boğaziçi Köprüsü girişinde trafik kazasına karışan öğretmen Mahmut Aktepe (46), kaza sonrası çıktığı köprü korkuluklarından atlayarak yaşamını yitirdi. Polis, Aktepe’nin intihar mı ettiğini yoksa kaza sonrası geçirdiği şokun etkisiyle dengesini kaybedip korkuluklardan mı düştüğünü araştırıyor.
Bir dershanede öğretmenlik yapan Mahmut Aktepe, önceki gece 01.00 sıralarında, kullandığı otomobille, Boğaziçi Köprüsü girişi Ortaköy mevkiinde, iddialara göre, önünde bir anda savrulan İbrahim Polat yönetimindeki otomobile çarptı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen Mahmut Aktepe’nin otomobili sağ şeritte bariyere çarparak durdu. Kazada, Aktepe’nin çarptığı otomobilde bulunan İbrahim Polat, akrabaları Fatma Hilal Polat ile Hatice Polat yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla götürüldükleri Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Öğretmenin gizemli ölümü
Kayıtlar inceleniyor

Kazayı soruşturan polis, bu sırada köprü korkuluklarından bir kişinin aşağı atladığı bilgisine ulaştı. Tanıklar, kazadan hemen sonra korkuluklardan atlayan kişinin, kaza yapan otomobilin sürücüsü olduğunu söyledi. Tanıkların, Aktepe‘nin kazanın ardından otomobilinden çıktığını ve korkuluklara tutunduğunu gördüklerini söylediği öğrenildi.
Aşağı bakan polisler, toprak zeminde bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını gördü. Öldüğü belirlenen kişinin Mahmut Aktepe olduğu anlaşıldı. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kamera kayıtları inceleniyor.

Yazarlar