Kültür Sanat Ölü Ozanlar Derneği tiyatro sahnesinde

Ölü Ozanlar Derneği tiyatro sahnesinde

28.03.2016 - 14:24 | Son Güncellenme:

Unutulmaz film “Ölü Ozanlar Derneği”, Tiyatro Kedi tarafından, 4 Nisan 2016’dan başlayarak, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde, tiyatro sahnesine taşınıyor!

Ölü Ozanlar Derneği tiyatro sahnesinde

Bu tiyatro sezonunda; “Kibarlık Budalası”, “Başarımı Karılarıma Borçluyum”, “Müfettiş”, “Annemin Şoförü”, “Bana Esme’yi Anlat” gibi birçok tiyatro oyununu ile izleyicilerle buluşturan TİYATROKEDİ, yönetmenliğini Hakan ALTINER’in yaptığı “Ölü Ozanlar Derneği” ni;büyük ustaCan GÜRZAP ve genç oyuncuların rol aldığı bir tiyatro oyunuolarak seyircilerle buluşturuyor.

Haberin Devamı

1959 Amerika’sında, aşırı disiplinli bir yatılı okuldaki gençlerin öyküsünü anlatan“Ölü Ozanlar Derneği”nde,bu gençlere, okul yönetimi ve özellikle aileleri tarafından yüklenen, ”başarılı olma zorunluluğu” doğrultusunda; ailelerinin onlar için seçtiği geleceği yaşamakla kendi istediklerini yapabilmenin önündeki engeller ve bunlarla başa çıkma yöntemleri sergileniyor. Okula yeni atanan Edebiyat Öğretmeni John KEATING, onlara“yeni ve farklı bakış açıları”sunuyor,sayılar ve formüller içinde boğulmuş bu gençleri, şiirlerin büyülü dünyasına sokuyor ve onlara, hayatlarındaki en önemli kavramın, “Carpe Diem/ AnıYaşamak” olduğunu anlatıyor.

Ölü Ozanlar Derneği’ni, Gökçe BİÇER oyunlaştırdı, Hakan ALTINER sahneye koydu. YönetmenyardımcılığınıDamlaCERCİSOĞLU’nun, Dekor/Kostüm Tasarımını Tülin PURAL’ın, Işık Tasarımını Kaan PURAL’ın, Efekt Tasarımını Akın DİRGEN’in üstlendiği oyunda Can GÜRZAP, Tayfun YILMAZ, Sadi ÖZEN, Efe YEŞİLAY, Metin HASGÜL, Berkay ŞANVEREN, Can TÜRKDOĞAN, Emre ÇOLDUR,

Haberin Devamı

Mekin SEZER, Enes DANİŞ, Onur YALDIZ, Alev SEZER, Gökhan DOST, İrem UĞURAL, Banu BATUR Hande DJAVADİ rol alıyorlar.

Hayatınızı sorgulayıp, mutlaka kendinizden, okulunuzdan, ailenizden bir kesit bulacağınız“Ölü Ozanlar Derneği” için biletix’ten biletinizi ayırtmayı unutmayın!

Ölü Ozanlar Derneği Oyun Programı:

4 Nisan 2016,Pazartesi – 20.30 – Trump Kültür ve Gösteri Merkezi
5 Nisan 2016, Salı – 20.30 - Trump Kültür ve Gösteri Merkezi
13 Nisan 2016, Çarşamba - 20.30 - Trump Kültür ve Gösteri Merkezi
15 Nisan 2016, Cuma - 20.30 - Trump Kültür ve Gösteri Merkezi
26 Nisan 2016, Salı – 20.30 - Trump Kültür ve Gösteri Merkezi
27 Nisan 2016, Çarşamba – 20.30 – Ataköy Yunus Emre KM
28 Nisan 2016, Perşembe – 20.30 – Kadiköy Halk Merkezi