Yaşam Önce müjde sonra ölüm

Önce müjde sonra ölüm

09.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Antalya’daki servis minibüsü kazasında ölen 4 kişiden biriydi Özlem Dönmez... Kazadan üç gün önce kanser olmadığını öğrenip sevinmişti ama Azrail peşini bırakmadı

Önce müjde sonra ölüm

Antalya’da 4 kişinin ölümü, 25 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan servis minibüsü kazasında ölen Özlem Dönmez’in (31), geçen hafta göğüs kanseri şüphesiyle hastaneye gittiği, hasta olmadığını öğrenince de büyük bir sevinç yaşadığı ortaya çıktı.
Kemer’deki beş yıldızlı bir otelin personelini Antalya’ya götüren servis minibüsü aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanmış, 4 kişi yaşamını yitirmişti. Otelde çalışan Özlem Dönmez de kazada can verdi. 6 yaşında bir çocuğu olan Dönmez’in bir süre önce göğüs kanseri şüphesiyle hastaneye gittiği ve üç gün önce de hasta olmadığını öğrenip büyük sevinç yaşadığı ortaya çıktı. Haberi akrabaları ve arkadaşlarıyla paylaşan Dönmez, “Kanser değilim. Çok mutluyum” demişti ama talihsiz genç kadın kazada yaşamını yitirdi.
‘Sürücüler saatlerce çalıştırılıyor’
Kazada ölen Rıfat Yılmaz, Nazire Yalçın ve Mehmet Göksel’in cenazelerini de aileleri teslim aldı. Rıfat Yılmaz’ın eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Kazada annesini kaybeden Esra Yalçın, “Bir gece önce annemle birbirimize sarılıp uyuduk. Çok üzgünüm” dedi. Aileler, otel servislerinde sürücülerin gece gündüz aralıksız çalıştırıldığını söyleyerek, “Çok az paralarla saatlerce çalıştırıyorlar. Bu nedenle şoförler dikkatlerini toplayamıyor. Kış sezonunda yağışlı yollarda daha çok kaza olacaktır. Yetkililer önlem almalı” dedi.

Yazarlar