Yüz Gençleştirmede Son Trendler

Cilt yirmibeş yaşından sonra her yıl %1-2 oranında kollajen kaybı yaşar. Yapılan araştırmalara göre, ciltteki kuruluk, kırışıklık ve donukluğun nedeni kollajenin azalmasıdır.

Bu problemlerle savaşmanın en doğru yolu, kollajen eksikliğinin giderilmesidir. Kollajen eksikliği birçok yöntemle uyarılabilir ve artırılabilir. Kök hücre tedavileri ve kollajen aşıları bu yöntemlerden bir kaçıdır. Kök hücre tedavileri kişilerin kendi fibroblastlarının laboratuar ortamında üretilip 3 seansta yüz, boyun ve el bölgesine gençleşmesi için verilmesidir.

Haberin Devamı

Kollajen aşılarının hepsi ise heterojen Kollajen Tip I içerir, bağ dokusunun yeniden yapılandırılması, yenilenmesi için en uygun koşulları üretir.

Bu tip işlemlerin hepsinde uzun bir iyileşme süresi gerektirmez, yan etki ve alerjik reaksiyonlara sebep olmaz. 25 yaşından itibaren herkese uygulanabilir. İlk yaşlanma belirtilerine karşı mücadelede oldukça etkin bir uygulamadır.

Kırışıklıkları ortadan kaldırır.

Akne skarlarını tedavi etmek için idealdir.

Cildin esnekliğini ve elastikiyetini artırır.

Yüz, boyun, eller ve vücudu onarır ve yeniler.

Cildin doğal güzelliğini geri kazandırır.

Cildi gençleştirmede uygulanan nem, somon ve kollajen aşılarının ihtiyaca göre seansı belirlenir.. Seanslar arasında bir veya iki hafta olmalıdır. Yüz, el ve boyun bölgesine uygulanır.

Kollajenin uyarılması ciltte bariz bir iyileşme, gençleşme ve dokuda sıkılaşma ve yenilenme sağlar.

Bazı ciltlerde hyaluronik asitle kombine edilmesi veya akne skarlarında altın iğne radyofrekans gibi yöntemlerle desteklenmesi cildin kalitesini, lifting etkisini ve akne skar görüntüsünü azaltır.