Cinsellik Orgazm taklidi yapmak yararlı!

Orgazm taklidi yapmak yararlı!

17.12.2010 - 16:43 | Son Güncellenme:

Orgazm taklidi yapmanın yararı olur mu diye düşünmeyin. İşte her şeyi bir kenara bıraktığınızda sırf eşinizi mutlu etmek için oynadığınız oyunun size sağladığı muhteşem yarar!

Orgazm taklidi yapmak yararlı

Orgazm taklidi yapmak yararlı
Seks esnasında vücudumuzdaki neredeyse tüm kaslar kasılır ve metabolizma hızı normaldekinden çok daha yukarı seviyelere çıkar. Kan akış hızımız artar, nefes alışverişi hızlanır, dikkat yoğunluğu yaşarız ve tek bir noktaya odaklanırız: Hem kendimizi hem de eşimizi mutlu etmek.

Haberin Devamı

Erkeklerin çoğu seksin tatmin ediciliğini orgazm olup olmamaya bağlar. Oysaki kadınlar için aynı durum söz konusu değildir. Kadınlar duygusallık ve samimiyet arayan canlılardır. Bu nedenle onlar için “iyi seks” güzel sözlerin fısıldanıldığı ve eşler arasında bağın kurulduğu sekstir.

İstediğiniz cinsel hayata kavuşmak için TIKLAYIN!

Ancak durum kadınlar için böyle olsa da eşlerini yani erkekleri mutlu etmek de isterler. İşte bu nedenle zaten çok zor bir olgu olan “orgazm” onlar için zaman zaman bir oyun haline gelir. Partnerlerini tatmin olduklarına inandırabilmek için taklit yapma yolunu seçerler.

Sonuç ise sadece iki tarafın memnuniyeti ile sonuçlanmaz. Orgazm taklidi yaparken vücut istemli bir şekilde kasıldığı ve kişi kendini sıktığı için kalori yakım hızı normalin neredeyse 7 katına çıkar. Normal yollarla yaşanan bir orgazm sırasında yalnızca 27 kalori yakılırken, “taklit orgazm” esnasında ise tam 167 kalori yakılmaktadır.

Haberin Devamı

Durum bu olunca seks sırasında harcanan kalori miktarı defalarca katlanmakta ve size kilolarınızdan kurtulmak için başka bir yol daha sunmaktadır. Öyleyse bardağa dolu tarafından bakın! Taklit yaparken sırf eşinizi mutlu etmiş olmuyorsunuz, aynı zamanda da istemediğiniz kalorileri hızlı bir şekilde yakıyorsunuz!

Yazarlar