Genel Sağlık Orion Holding yurt dışına ilk adımı Kosova’da attı

Orion Holding yurt dışına ilk adımı Kosova’da attı

15.03.2013 - 18:04 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin her noktasında hizmet veren Orion Holding, yurt dışı pazarlarda da gelişme stratejisi doğrultusunda Kosova Priştina Uluslararası Havalimanı’na “F&B İşletmesi” olarak hizmet vermeye başladı.

Orion Holding yurt dışına ilk adımı Kosova’da attı

Gösterdiği gelişim trendi ile diğer ülkelerde de ilgi uyandıran Orion Holding, farklı ülkelerde ilerleme strateji doğrultusunda yatırımlarını sürdürüyor. Entegre Tesis Hizmetleri Yönetimi konusunda faaliyet gösteren % 100 Türk sermayeli Orion yurt dışı hizmetlerine başladı. Orion Holding’in, yurt dışı pazarlarındaki faaliyetlerinin ilk adımı ise “Kosova Prishtina International Airport’” oldu.

Orion Holding Priştina Uluslararası Havalimanı’nda; 1 restaurant, 1 arrival cafe, 1 departure cafe, 1 airside (dept) cafe olmak üzere, “Havalimanı Food & Beverage işletmesi” olarak hizmet vermeye başladı.

Böylece ilk yurt dışı projesine başlamış olan Orion Holding, 2013 yılı içinde yeni projelerle yurt dışındaki faaliyetlerine devam edecek. Orion Holding CEO’su Yalçın Karaman, Türki Cumhuriyetleri’nde, Arap ülkelerinde ve Avrupa’da da yurt dışında gelişim strateji doğrultusunda ilerlemeyi hedeflediklerini belirtiyor.

Orion Holding, Kütahya Zafer Hava Alanı ile Sabiha Gökçen Hava Alanı’nı da güvenlik hizmeti sağlıyor. 78 ilde 22.500 çalışanıyla 2.100 müşterisine hizmet veren grup, sektördeki ilk üç firma arasındaki tek Türk sermayeli firma özelliğini taşıyor. Orion Holding, sektöründe ilk defa, bağımsız ve denetim faaliyeti gösteren IFS tarafından denetleniyor.

Yazarlar