Yaşam Ormanda 9 gün yaşamış

Ormanda 9 gün yaşamış

29.04.2010 - 02:23 | Son Güncellenme:

Tatil için geldiği Muğla’nın Marmaris ilçesinde 19 Nisan pazartesi sabahı ortadan kaybolan ve bulunması için herkesin seferber olduğu İngiliz Michael Dowson (45), önceki gece Cumhuriyet Caddesi’ndeki ormanlık alanın yakınındaki sahilde otururken bulundu

Ormanda 9 gün yaşamış

Dowson’un geçen yıl da tatil için gittiği Tayland’da otelden ayrılıp ormanlık alana gitiği ve dört gün boyunca ortadan kaybolduğu ortaya çıktı.
Devriye görevi yapan polisler, önceki gece saat 00.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi yakınındaki ormanlık alanın kenarındaki sahilde oturan bir kişinin durumundan şüphelenip yanına gittiğinde, Dowson olduğunu belirledi. İngiliz Konsolosluğu’ndan bir temsilci ve doktor eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu’na getirilen Dowson’un ifadesine başvuruldu.
İfadesinde depresyon nedeniyle ilaç tedavisi gördüğünü söyleyen Dowson’un, “Arkadaşımın annesi vefat etmiş. İzlanda’da patlayan yanardağın neden olduğu küller nedeniyle uçaklar kalkamayınca, cenazeye gidemeyeceğim için moralim bozuldu. Rahatlamak için girdiğim ormanlık alana bir süre yürüdüm, kayboldum. Acıkınca yanımdaki bıçakla önüme yılan, kaplumbağa gibi ne tür hayvan çıkarsa öldürüp, yiyerek hayatta kaldım” dediği öğrenildi.

Yazarlar