Kültür Sanat Oscar and the Wolf'dan yeni albüm

Oscar and the Wolf'dan yeni albüm

26.09.2017 - 11:16 | Son Güncellenme:

Oscar and the Wolf, 29 Eylül’de, yayınlanacak ikinci albümü “Infinity”nin duyurulmasının ardından yeni şarkısı "Runaway" i paylaşmaktan mutluluk duyar.

Oscar and the Wolfdan yeni  albüm

Oscar and the Wolf, 29 Eylül’de, yayınlanacak ikinci albümü “Infinity”nin duyurulmasının ardından yeni şarkısı "Runaway" i paylaşmaktan mutluluk duyar. Oscar andTheWolf, ki kendisi Max Columbie olarak da bilinir, albümün çoğunu Brüksel’deki evinde bir yıllıkbiröz-keşif sürecinin ardındanyarattı ve bu süreci bir turne ve 2015’te yayınlanan ilk albümleri Entity’e dair gelişen yoğun bir beklentiyle taçlandırdı.

Haberin Devamı

Albüm, içeriğiyle Columbie’nin ruhunu keşfe çıkıyor ve bunu yaparken sanatçının filme ve TV’ye olan aşkını yansıtıyor. Belçikalıtekno sihirbazı OneTrack Brain tarafından üretilen albümde öne çıkan yeni şarkı temelde şu fikre dayanıyor:

"Arzuladığınız her şey sonunuz olabilir mi?" İlkin şefkat, ardından kendini adama, bastırılamayan bir arzu ve son olarak önlenemez bir kaosa teslim olma. Çelişkiler hayatı besleyen şeylerdir dolayısıyla karanlık ve aydınlık her zaman birbirine ihtiyaç duyar fakat yine de dengesizlik güvenilmez yoldur.”