Stil Oscar de la Renta 2013 Gelinlik Koleksiyonu

Oscar de la Renta 2013 Gelinlik Koleksiyonu

20.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Oscar de la Renta kuşkusuz moda dünyasının en romantik tasarımcıları arasında ilk sıralarda yer alıyor...

Oscar de la Renta 2013 Gelinlik Koleksiyonu

Her geçen sezonda özellikle Couture ve Gelinlik koleksiyonlarını hayranlık ile izlediğimiz, her defasında kendimizi o tasarımlar içinde hayal ettiğimiz, prensesler gibi olduğumuz rüyalarımız olmuyor değil. Ünlü tasarımcı renkleri ve kumaşları kullanmada yeteneğini daha ne kadar geliştirebilir bilmiyoruz ama bize şu anda sunduğu tasarımlar sayesinde büyük bir dünya yaratabilecek kadar hayal armağan ediyor:)

Haberin Devamı

Oscar de la Renta 2013 Gelinlik Koleksiyonu

Bir kadın için hayatındaki en önemli anlardan bir tanesi “evet” diyeceği günün kusursuz olması. Elbette bu günde en öneli detay “gelinlik”. Moda sektöründe tasarımcıların sayısı gün geçtikçe artıyor. Genç tasarımcılar ya da sektörde yıllardır çalışan, isimlerini kanıtlamış olan köşe taşları “gelinlik” koleksiyonlarında farklı tercihlere yöneliyorlar. Her gözün ve düşüncenin bakış açısı farklı olduğunda kadınlar için belki de zaman zaman içinden çıkılamayacak kadar karmaşık bir durum söz konusu oluyor ancak, ne istediğini bilen kadınlar çoktan tercihlerini yapmış oluyor.

Oscar de la Renta 2013 Gelinlik Koleksiyonu

Günümüzde internetin önemi ve gücü herkes tarafından önemseniyor. Yurt dışında birçok marka-tasarımcı özel internet siteleri ve satış temsilcilikleri sayesinde “ulaşılabilir” imkanlarıyla tercihlerimize cevap veriyor. Oscar de la Renta bu tasarımcıların en hatırı sayılırlarından biri olma özelliğini de taşıyor. Ülkemizde Vakko Wedding mağazalarından tasarımlarına ulaşabildiğimiz ünlü tasarımcı 2013 İlkbahar-Yaz Gelinlik Koleksiyonu ile bizi yeniden bir hayal dünyasına sürüklüyor.

Haberin Devamı

Oscar de la Renta 2013 Gelinlik Koleksiyonu

Gelinlik Haftası’nda koleksiyon sunumunu yapan Oscar de la Renta, bu sezon yeniden tüllerden, dantellerden ve güpürlerden oluşan gelinlikleri, uzun-kısa etekli modelleriyle bizi kendine hayran bırakıyor. Beyaz haricinde, kırmızı ve bordo rengi gelinlik tasarımları ile de dikkatleri çeken tasarımcı, gelinlerin “küçük nedimelerini” de kendilerine özgü tasarım elbiseleri ile podyuma çıkarıyor.

Oscar de la Renta 2013 Gelinlik Koleksiyonu

Koleksiyonlarında düz kesim ve balık etek modelleri tasarlamayı tercih eden tasarımcı, bu sezonda kabarık tül detaylarla gelinliklerine hareket getiriyor. Derin yırtmaçlı etekli modelleri ince çiçekli saç aksesuarları tamamlıyor. Çiçekler konusunda abartıdan uzak duran de la Renta romantik ve nostaljiden yana olan gelinler için hazırladığı koleksiyonuyla kendine özel “tarzını” yansıtıyor.

Yazarlar